Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi az ami számotokra nagyon kiábrándító?
Hát, ha csak kiábrándítani szeretnéd, illetve ha jól értem, leginkább lekoptatni próbálod, hidegülj el tőle.
Sorolom, figyelj:
- Ne vedd fel a telefont rögtön, ha hív. Ha számon kéri rajtad, miért nem tudott elérni, mondd meg neki, hogy vannak nála fontosabb dolgaid is, és nem érsz rá mindig körülötte ugrálni (ezt persze finomítsd, de a lényege ez legyen, ugyanis a lányok elég nehezen viselik, ha nem mindig ők az elsők a srácnál)
- Járj el többet szórakozni a haverokkal, tölts több időt velük és egy kicsit kevesebbet a pároddal (rosszul fog neki esni, hiszen megint csak másodiknak érzi majd magát, és már vissza is ugrottunk az előző pont kifejtéséhez...)
- Egy picit (de csak ici-picit) legyél vele flegmább, de csak stílusosan, amolyan laza, nemtörődöm módon
- Egy csöppet bunkózhatsz is (nem nyitod ki előtte az ajtót, nem engeded előre, nem segíted le róla a kabátot), de ezt nem kell túlzásba vinni
- Ha beszél hozzád, kalandozzanak el néha a gondolataid (szörnyen idegesítő és kiábrándító, amikor az ember éppen a problémáit osztaná meg a párjával, és az nem figyel rá...)
- Ha közös programot szeretne szervezni veled, ne érj rá! Mindig legyen már "valami más program", amit egyszerűen nem tudsz kihagyni (pl. focimeccs a tévében, sörözés a haverokkal, stb.)
- Csökkentsd a lehető legminimálisabbra a fizikai érintkezést! Ez fontos, mert a lányoknak kell az érintés! Ha nem kapja meg, és érzi, hogy eltávolodtál, elhidegültél tőle, már tudni fogja, hogy lassan a végét járja a kapcsolat, hiszen te már "nem kívánod őt, mint nőt"
Ez alatt azt értem, hogy egyre kevesebbet fogd meg a kezét az utcán, ne menj bele heves csókcsatákba, maradjon csak a sima szájrapuszi, és azt is csak akkor adj, ha a lány kezdeményez. Ami meg a szexet illeti, azt felejtsd el! Keress kifogásokat (most nincs kedved, fáradt vagy, fáj a fejed, holnap korán kell kelned, stb.)
Szerintem a lány garantáltan kiábrándul belőled 1 héten belül. Ezt mint nő mondom neked, ugyanis én elég gyorsan kiadnám az utadat, ha ennyire éreztetnéd velem, hogy már nem vagyok neked fontos.
DE! HA RÁM HALLGATSZ, JOBB LENNE, HA ŐSZINTE LENNÉL VELE ÉS ELMONDANÁD AZ IGAZAT!
Hidd el, többre mész a tiszta játékkal, mint azzal, ha taktikázol.
Azért remélem, tudtam segíteni.
Gyáva vagy.
De ha már elmondani nem mered, akkor tényleg a 15.33-as válaszoló tényleg jó ötleteket írt. Mondjuk ha nagyon szerelmes, akkor azért nem egy hét alatt ábrándulna ki belőled, először szerintem azt hinné, hogy csak rossz napjaid vannak és nem ő az oka.
Amúgy mióta jártok, és milyen gyakran találkoztok?
#17:
3 éve ismerjük egymást, és 1 éve a feleségem...
És igen, gyáva vagyok.
Ehhez még az is hozzájön, hogy kicsit ideggyenge, és nem szeretném, ha fellógatná magát emiatt.
Próbálkoztam már egyszer, de az udvaron a karjaimba omlott, remegve... sírva... ha nem fogom meg, szétcsapja a fejét a betonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!