Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Bejön nektek, egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Bejön nektek, egy olyan pasi titokzatos, kiismerhetetlen?

Figyelt kérdés

hirtelen tűnik el,váratlan bukkan fel,soha nem lehet tudni,mi fog történni legközelebb vele.

azt se tudhatod,h bejössz e neki,avagy sem

néha amikor felbukkan,segít neked,törődik veled,de azt sosem tudhatod,h mit akar tőled pontosan,mert nem árulja el, nagyon sok rejtély fedi...szinte érthetetlen,h mit miért csinál, olyan mintha a szabadság vándora lenne,megfoghatatlan,soha nem lehet elkapni...

2012. febr. 12. 17:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy ideig szerintem izgató egy ilyen ember, de utána, ha tényleg komoly kapcsolatot szeretnék vele, akkor kicsit olyan lenne, hogy nem lehet rá építeni. Persze tudni kellene, hogy mennyire a szabadság vándora és hogy ő mit szeretne tőlem.
2012. febr. 12. 17:32
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem nem jön be
2012. febr. 12. 17:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát, elméletben nem, gyakorlatban fogtam már ki ilyet, az életemnél is jobban szerettem őt, de ez tényleg elviselhetetlen. Bár, ha belegondolok, a mai napig elviselném.
2012. febr. 12. 18:12
 4/7 anonim válasza:

Nekem nem kellene, sosem bíznék meg benne, már pedig egy kapcsolatban fő a bizalom. Én mindig minden dolgáról tudni szeretnék, ugyanez fordítva is igaz.

Kati

2012. febr. 12. 19:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Jaj ne, ilyen pasival van dolgom és megőrülök tőle! Én az őszinteség híve vagyok, nagyon sok mindent el tudok fogadni, ha tudom az okát, de az ilyen játszadozást utálom!
2012. febr. 12. 21:39
 6/7 anonim ***** válasza:
titokzatos igen. kiismerhetetlen nem... nekem a kiismerhetetlen szóról negativ dolog jut eszembe, az őrülttel kapcsolatosan
2012. febr. 13. 09:23
 7/7 anonim ***** válasza:
egy ideig tényleg érdekes lehet, de ha már vagy fél éve együtt lennénk és még mindig nem tudom hogy milyen a természete....pl. egyik szavával ütia másikat vagy egyszer szeret valamit, máskor meg nem akkor elbizonytalanodnék és már nem lenne vele olyan mókás, hanem inkább bosszantó és állandóan azon idegeskednék hogy valyon szeret-e még vagy azt is csak úgy mondja és közben lehet hogy van mellettem 3 csaja XD
2012. máj. 30. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!