Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem a kapcsolatunkkal?
Ülj le megbeszélni vele. Úgy vezesd elő a problémákat, hogy ne sértsd meg, viszont emiatt ne szenvedjen csorbát a mondandód és az igazság! Ha nem tárgyalóképes, az gáz.
Az, hogy féltékeny és veszekedéseket kezd, közben a szexben sincs ott, arra vall hogy pl. egy másik srác közelségét próbálja leplezni. Persze nem kell a legrosszabbra gondolni, de ez is felmerülhet. Amúgy ezer más oka is lehet, igazából kihűlt a kapcsolat.
Azzal, hogy szereted sokkal kiszolgáltatottabb vagy, mint gondolnád.
Amit tanácsolni tudok, hogyha már szakítás közelben vagytok, Te mondd neki, hogy viszlát, akkor is ha beledöglesz! Utólag is sokkal jobb érzés lesz, nem beszélve amit ezzel a barátnőd felé közvetítesz!
Ha tudja, hogy nem akarod hogy vége legyen, azt csinálhat amit akar, és csak veszthetsz. Ne áldozd fel magad az oltárán, főleg ha folyamatosan stresszel!!
Szia! Én női szemmel nézem a dolgokat, mivel nő vagyok.
A csaj elég hisztis:S
Nincs benne a szexbe.
Mindig csak veszekszik.
Ezek durva dolgok... és nem egy párkapcsolatba illő dolgok.
Szerintem egyszerűen mondd meg neki, hogy ezen vagy változtat vagy vége.
Ha ilyen, nem érdemel meg téged:S
És ezek elég fura jelek. Szerintem is van harmadik fél a dologban. Bár ez nem biztos. Lehet hogy a csaj csak kiszeretett belőled.
Vagy az is, hogy maga alatt van, bizonyos okok miatt. Beszélj vele! Ez az egyetlen mód! De mondd neki, hogy több ilyen nem lesz....
Csak úgy mellékesen : Ez a tipikus hisztis csaj szindrómát úgy utálom:S Se a pasik, se a lányok nem tudják megbecsülni azt, aki igazán szereti őket:S
De ha szakítasz is vele, lesz másik, aki jobban fog szeretni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!