Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon összetett a kérdés, lányok?
Nemrégen megismertem egy lányt,egy héttel az után ,hogy szakított barátjával akivel hosszú időn át együtt voltak,
ám a kapcsolatuk vége már nyögvenyelős volt.Egy hónapig együtt voltunk,de csak hetente kétszer találkoztunk,és akkor is csak órákat voltunk együtt.Egy hónap után szakított velem,ezt megelőzte az,hogy mondtam neki,hogy nemsoká elutazom Angliába.Az utam csúszik,és a szakítás óta találkoztunk párszor,ha hívom mindig eljön,mindig kedves velem és sok mindent megoszt,elmond,nagyon közelinek érzem magamhoz.De 40-45 napja elhatárotzam,hogy törlöm az életemből,mert csak úgy tudok szabadulni az érzéstől,ha tudomást sem veszek a létezéséről.Ez sikerült is,ám a 40x-edik nap éjjelén kaptam tőle egy hosszú sms-t.Hogy nem tudodd rólam semmit,mivan velem,kint vagyok e már,és ,hogy ha igen akkor csak annyit szeretne mondani,hogy hiányzom neki,és csókol.Most úgy tűnik találkozunk azt mondta minden képp látni szeretne.Nemtudom ,hogy mit gondoljak, hogy csak szivat avagy szeret csak nem tudja mit akar,vagy egyszerüen ötletem sincs :( nem tudom ha most találkozunk mit tegyek,mert elmegyek,de borzasztóan szeretem.Szerintetek ennyire tudatos lenne nála ez?hogy igy irányitja az érzelmeit?és elenged mert tudja ,hogy ez a jövőm?vagy?áhh..Remélem értitek. Bocs a millió1 hibáért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!