Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hisztek benne, hogy interneten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek benne, hogy interneten megtalálhatjátok a párotokat?

Figyelt kérdés
vagy mindig csalódás a vége? hiszen egy jó beszélgetés után az ember elfogult és kialakít egy tökéletes képet az illetőröl, ami a találkozásnál általában csalódáshoz vezet,mert túl nagy az elvárás!? Mit gondoltok erről?
2012. febr. 12. 03:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Per pill nem vagyok tul optimista, abban sem hiszek, hogy a való életben megtalálhatja mindenki a párját, ennyi erövel az internet se rosszabb semmivel, csak böviti a lehetöségeket.
2012. febr. 12. 03:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Arra vagyok igazából kíváncsi, hogy hány emberben él a remény:)
2012. febr. 12. 03:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Bennem él, csak nem szabad túl komoly érzelmeket táplálni, amíg legalább egy való életbeli randink nem volt az illetővel.
2012. febr. 12. 03:42
 4/9 Macs1209 ***** válasza:

Nem a párkeresés a cél, de már nem egy nagyszerű nővel

találkoztam online. És igen, lehet az internet hoz össze

a nagy nŐvel :) Mert tuti, hogy nem ebben a városban él,

és az internet által olyan nőket ismerhetek meg, akik nem

valószínű, hogy szembe jönnének velem a helyi benzinkútnál.

2012. febr. 12. 06:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Sok embert ismerek akik ìgy talâltak egymàsra, összehàzasodtak, boldog életet élnek.
2012. febr. 12. 07:48
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Nálam mindig csalódás a vége, mert legkésőbb az első találkozásnál rájönnek a lányok, h milyen ronda vagyok, és többet nem akarnak velem találkozni.
2012. febr. 12. 08:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Több mint való előbb találom meg a net segítségével mint élőben.
2012. febr. 12. 10:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Sok jó és rossz tapasztalatom is van. Sokan azt hiszik, egyből belenyúlnak a tutiba, de ez nem így van. Komoly munka, türelem kell hozzá, néha hónapokig, évekig. Én és az ismerőseim is találtunk már ott párt. Az én kapcsolatom, bár nagyon szép volt az elején, véget is ért, bár nem a "net" volt a hunyó, hanem jópár hónap után rájöttünk, hogy nem illettünk össze.

Egyáltalán nem lehetetlen tehát, csak kitartás kell. :) Ja meg az sem árt ha tudatosan nem éled bele magad és rövid(!) levélváltás után találkoztok.

2012. febr. 12. 11:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Megmondom őszintén, hogy ugyanannyi az esélye mint élőben.

próbálkoztam élőben próbálkoztam neten.....volt h egyik helyen sem sikerült..és teltek a hónapok, volt, hogy élőben sikerült..tartott 1-2 évig, és volt h neten sikerült...az is tartott kb 1 évig.

Hogy hol találod meg azt ekivel végül lekötöd magad és együtt éltek boldogan...az kérdéses, és szinte oly mindeggggy..

27/f

2012. febr. 12. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!