Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyzetemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyzetemben? Kort írjatok légyszi.

Figyelt kérdés
Szóval, van egy nagyon jó fiú barátom(osztálytárs) akivel régebben jártunk. Már vagy két éve, és nem túl sokáig.Aztán egy éve nyáron újra belé szerettem, de neki már más tetszett, ezért inkább nem mondtam neki és hagytam. Azóta nem is gondoltam arra, hogy mit érzek iránta, és ki is szerettem belőle. DE, a sulinkban a nyolcadikosoknak mindig táncolniuk kell, és ő meg akart kérni engem (ezt a barátaim mondták,csak végül nem tette mert elutazott). A lényeg, hogy eléggé meglepődtem és izgatott is lettem tőle. Újabb DE. Szilveszter előtt összejöttem egy sráccal, akit úgy egy éve ismertem meg. Jól elvagyunk, de igazából azóta hogy összejöttünk még egyszer sem találkoztam vele. Írja hogy hiányzom neki és eddig én is visszaírtam, de már inkább azt mondom hogy rég találkoztunk. És igazából nem is érzem azt hogy igazán szeretném. Ha ír ő és a másik említett fiú akkor inkább az utóbbinak válaszolok először. Szóval a kérdésem, hogy Szerintetek szakítanom kéne a barátommal, és inkább nyitni a másik fiú felé? Viszont az osztálytársam meg kezd belezúgni (megint) egy másik lányba. Hagyjam mindkettőjüket? És még egy: az osztálytársam még év elején a legjobb barátnőmbe volt szerelmes akit szintén megkért, hogy táncoljon vele, méghozzá versben(végül változott a terv). És nem várok el tőle semmit, csak mi meg csak úgy megbeszéltük. Szóval inkább baráti volt. Ez is mutatja hogy ha még fel is vállalnám hogy szeretem, nem viszonozza majd. Szóval ezek lennének a kérdéseim. Előre is köszi :)
2012. febr. 12. 01:27
 1/6 A kérdező kommentje:
És nemet is írjatok. Köszi
2012. febr. 12. 01:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az biztos, hogy a barátoddal feleslegesen vagy együtt, nem szeretitek egymást.

Szerintem ezt a fiút sem szereted.

Feltételezem fiatal vagy, a korodban ezek az érzelmi csapongások természetesek, idővel le fognak csitulni. Javaslom jól gondolj át mindent és akkor lépj új kapcsolat irányába, ha tényleg tisztában vagy az érzéseiddel.

22/N

2012. febr. 12. 01:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Előzőnél a pont. Mindkettő érzelmi csapongás.
2012. febr. 12. 02:08
 4/6 anonim ***** válasza:
előző vagyok: férfi
2012. febr. 12. 02:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha a helyzetedben lennék, akkor azt a srácot választanám, amelyik a jobban néz ki, vagy amelyiknek jobb haveri társasága van, és jobban lehet vele bulizni.

Miért ?

Mert ennek az egésznek semmi köze nincs a szerelemhez, mert ha szerelmes lennél akkor nem "lóvásár" jelleggel nézegetnéd a felhozatalt fiukból, a szerelem nem agyból müködik.

2012. febr. 12. 02:52
 6/6 anonim ***** válasza:

elözö vagyok

35/F

2012. febr. 12. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!