Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Hogyan éljek normális életet?
Az első kapcsolatom mesés volt,1,5 évig tartott,nagyon szerelmes voltam, a fiú is belém, de aztán hirtelen egyik napról a másikról szakított azzal az indokkal,hogy nem szeret.
2 év telt el a szakítás óta,nem bírok túllépni,hiszen nem értem őt. Hiába próbáltam megtudni,mi a baj velem,nem mondta el.
Azóta nincs semmi önbizalmam,nem tudok ismerkedni,most van egy fiú,aki tetszik,de tudom,hogy nem tudnék megbízni senkiben.
Egyébként még mindig a volt barátom szeretem,ezért is nehéz a helyzet.
Nagyon megsajnáltalak,megpróbálok segíteni.Nemtudom hány éves lehetsz,én 20 éves fiú vagyok.Feltételezem te azaz ti is érettek vagytok már.Ha egy fiú, elhagy nem jelenti azt, hogy nem szeret, egyszerűen érzi,hogy bármit megtehet , mert te ott leszel neki,fogadni merek, hogy facebookon ismerősöd,és ,hogy nap mint nap,alakalom attán likolgatod a képeit , irogatsz neki, vagy éppen siránkozol a múlton.Ha egyszer szeretett,még visszajön.
A lényeg dióhéjban,szűnj meg létezni a számára , töröld le facebookrol, szüntesd meg vele a kapcsolatot.Mikor nem hall felőled egy jó ideig,elkezd majd gondolkodni,hiányérzete lesz.Ez a hiányérzet előbb utóbb arra fogja késztetni ,hogy írjon.Ha ír,válaszolj neki de ne mondj túl sokat,légy átlagos mintha egy barátoddal beszélgetnél,ne mutasd neki, hogy szereted.Ez az egy út van ami járható.Sok sikert!
Én a szüleimnél jobban nem tudok szeretni senkit, na de ezzel csak én vagyok így.
Neked: Ismerkedj, ismerkedj, ismerkedj. 2 év alatt mennyi fiút ismertél meg vagy mennyivel randiztál? Gondolom 1 nél kevesebbel.
Ha ez a szám elérné a 10et már nem is emlékeznél arra a 2 évvel ezelőtti hogyishívjákra...
Most persze nem azt mondom hogy mindegyikkel ágyba kell bújni, csak beszélgetni és ismerkedni.
Amúgy meg ha a fiú hagy ott szó nélkül nem az az első hogy "jaj mit ronthattam el", mert ez = azzal hogy nagyon is meg akartál felelni neki. Hanem az az első, hogy "jó hogy mos szabadultam meg tőle és nem mondjuk az esküvő után, ahol vinné a fél házat, + a gyerekek életét is tönkrevágná".
Hogyan élj normális életet: El kll ne kezdeni normális életet éslni, és nem a múlton siránkozni.
Te kedves,
bármiért elhagyhat, ezért kár Csernust olvasnod.
Ahhoz mit szólnál, ha a mostani esélyes meg igazolást kérne tőled a nemibeteg gondozótól, hogy egészséges vagy, azért, mert egy korábbi kapcsolatában összeszedett valamit?
Nem éreznéd cikinek?
Mi köt téged össze az ő korábbi nőivel?
Mi köti őt össze a te lelépett pasiddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!