Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Hogyan éljek normális életet?
Az első kapcsolatom mesés volt,1,5 évig tartott,nagyon szerelmes voltam, a fiú is belém, de aztán hirtelen egyik napról a másikról szakított azzal az indokkal,hogy nem szeret.
2 év telt el a szakítás óta,nem bírok túllépni,hiszen nem értem őt. Hiába próbáltam megtudni,mi a baj velem,nem mondta el.
Azóta nincs semmi önbizalmam,nem tudok ismerkedni,most van egy fiú,aki tetszik,de tudom,hogy nem tudnék megbízni senkiben.
Egyébként még mindig a volt barátom szeretem,ezért is nehéz a helyzet.
Az, hogy nem lehet senkiben megbízni Te is tudod, hogy alaptalan... Más kérdés, hogy valakit meg kell ismerni jobban, hogy teljesen megbízhass benne.
Egyébként meg nem az életed függ rajta, szóval kár félni.
azért én csak kiszedném belőle,hogy miért.
ennyivel csak tartozna 1,5év után.
szedd ki belőle,akkor is ha sértő lesz a válasz és könnyebb lesz továbblépni.
Egyszer csak be kéne látnod, hogy ez már rég semmi.
Nincs mindig megnevezhető oka a "kiszeretés"-nek.
Gondolj a bankreklámok csekély igazságára:
"a múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőre nézve"
Ez a mostani fiú mit ártott neked, hogy bizalmatlanul szemléled????
Velem is megtörtént már ugyanez a sztori, csak fordítva vannak a nemek. Két évnyi pokoljárás után vettem a kezembe Csernus "A nő" című könyvét. Ráébresztett nagyon sok dologra, többek között arra is, hogy amit eddig igaz szerelemnek hittem, az valójában elvakult élősködés. Igaz, akkor kissé megviselt, hogy ez miatt felborult a világképem, és másként kezdtem el nézni az emberekre, de legalább választ tudtam magamnak adni arra, amire a barátnőm nem volt képes: hogy miért hagyott el... Az új ismereteimmel felvértezve már túl vagyok még egy boldog kapcsolaton, ami után nem fájt a szakítás. Most pedig már régóta egyedül vagyok, de még mindig boldognak mondhatom magam.
Szóval, a könyvet ajánlom neked mindenképpen. Persze, embertípustól függ, hogy segít-e, és hát nem ismerlek... de sok sikert! :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!