Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy lány a suliban aki tetszik nekem akkor hogyan szólítsam meg?
nem hinném mert nem egy városban lakunk és ő nem jön a mi falunka bulizni én meg nem megyek az ő városába mert ott az osztálytársaimon kívül senkit nem ismerek és az osztálytársaim nagy része sem a suli városában lakik.
de kigondoltam egy dolgot: A suliban a szekrényeket a másik szekrény kulcsával is ki lehet nyitni és kb 5-6 ember cucca van egy szekrényben és mindenkinek van kulcsa ebből fakad az ötlet: ha látom hogy a szekrényénél van és bezárja akkor köszönök neki és megkérem hogy nyissa ki nekem a szekrényt az ő kulcsával mert én az enyémet otthon felejtetem és a cuccomat reggel beraktam amikor az osztálytársam kinyitotta a szekrényt, de most nem tudom kivenni mert nincs akinek lenne hozzá kulcsa. erre csak nem küld el és innen indulhat egy beszélgetés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!