Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van az életből, nem kellek én senkinek sem?
Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 20:03
21/25 anonim válasza:
Nem tom ki az a Skrillex, de valszeg híres, ennélfogva gazdag is, úgy pedig evidens, h bárkit megkaphat.
22/25 anonim válasza:
én se kellek senkinek,vagy akinek igen az nem mer közeledni felém
24/25 anonim válasza:
Hasonló cipőben sántikálok én is. Beleolvastam az egyik válaszoló által mutatott olvasmányba. Eléggé magamrataláltam a 80%-ban. Kivéve hogy nem vagyok pirulós fajta. Viszont sikeres vagyok minden téren, kivéve a nőket. Meg a barátokat. Van olyan hogy egész hétvégén hiába várok bárkit, senkinek sem jutok eszébe. Még akkor sem ha egész héten beszélgettem vele. Nem igazán értem az okát.
25/25 anonim válasza:
Valahogy én is így vagyok. Engem csak haszonlesésként ismernek mert jönnek hogy ugye segítesz ebben vagy abban.
néha igen de ha nem fel vannak veszve. Sok csaj a belsőt nézi sok a vagyont a pénzt, S van pár aki mindent. A legjobb esetben aki a belsőt nézi azzal szerencséje lehet az embernek, nagy szerencséje. Kapjál valami elfoglaltságot s tanulmányozni kell őket lássuk mire jössz rá. Mindenképp kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!