Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza?
Pár éve lett vége a kapcsolatunknak.. Rákérdeztem nála hogy van e még esély.. de nem válaszolt. nagyon hiányzik, mély nyomot hagyott bennem. Nélküle meg fogok őrülni :)
Leginkább lányok válaszát várom mert ők talán bele tudják képzelni magukat az ő helyébe, kíváncsi vagyok hogy mi lenne a legjobb lépés. Ennyi idő után nem tudtam túl lépni és úgyérzem soha sem fogok tudni. :(
Vedd fel vele a kapcsolatot.
Információ hiányában mást nem tudok javasolni.
Miért szakítottatok?
Más megoldás nincs, ha folyamatosan beszéltek, akkor kérdezz rá konkrétan és ne hagyd válasz nélkül a dolgot.
Hát, akkor eléggé felültetett. Ha a szüleim korlátoznak a kapcsolatomban, akkor nem állítok be pár nap múlva egy másikkal.
Mondom,konkrétan kérdezz rá, ha elutasít keress mást. Ezt a kérdezz rá dolgot is csak azért mondom, mert látom, hogy akkor gyerekszerelem volt, és azért az akkori dolgokért hiba lenne teljesen megítélni valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!