Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem vissza?
Több mint egy évet voltunk együtt barátnőmmel, és tegnap szakított velem, mert szerinte túl sokszor megsértett engem, és vitáztunk, legtöbbször azért, mert nem tartotta Magát ahhoz, amit megígért. Én mindent megbocsájtottam Neki, bármit megtettem, amit kért, igyekeztem toleránsabb lenni, hogy ne vitázzunk annyit. Ajándékokat csináltam Neki, hogy érezze, hogy tényleg úgy gondolom, hogy Ő nekem a legfontosabb. Amíg együtt voltunk körülötte forgott a világom. Soha nem kértem, hogy egyből jöjjön hozzám iskola után, csupán annyit, hogy ha elmegy valahova, akkor előtte szóljon, ne várjak Rá, mint egy hülye (volt, hogy 7-9 órát váratott).
Tegnap délben közölte velem msn-en, hogy szakít velem, én remegtem, szúrt a szívem meg minden bajom lett. Volt már ilyen, hogy 2 hónapra szakítottunk, de az amolyan "közös megegyezés" volt, egyszer pedig azt mondta, hogy ha mégegyszer megtörténik, akkor az végleg lesz.
Ma reggel 4-kor keltem, hogy elmenjek Hozzá, és még suli előtt beszélni tudjak Vele, de mintha a falnak beszéltem volna. Végig azt mondogatta, hogy Neki mennie kell, és nem fogja megváltoztatni a döntését. A semmiért mentem el.
Mindenki azt mondja nyugodjak le, de semmit se ér, mivel csak Rá tudok gondolni, és lekötni se tudom magam semmivel, mivel mindenről Ő jut eszembe, minden hosszú, egyenes, barna hajú lányról azt hiszem, hogy Ő az, teljesen beleőrülök, de ez hidegen hagyja.
Volt egy lány, akibe 3 évig voltam szerelmes, de aziránt nem éreztem ilyet. Szeretem, ahogy öltözködik, kinéz, a mosolyát, az illatát, az érintését, azt, amilyen bolondan viselkedik, és ha Ő nincs nekem, nem tudom mihez kezdek magammal. Tudom hülyén hangzik, de azt hiszem Ő életem szerelme, azzal pedig csak még egyet belémrúgott ma, amikor mondta, hogy majd elmúlik.
Most ha még érez valamit, akkor visszamegy..
Ha nem, akkor szinte biztos, hogy már van valakije..
mert ez kifogás, nem indok...
ajjajjj...
én úgy látom, mintha te 1 évig vak lettél volna, vakon elhitted minden szavát, tettét, cselekvését...
Az a baj, hogy te mindent megtettél, szó szerint a seggét kinyaltad, túlzásokba estél mert azt hitted, ő ugyanígy érez, de ez félig egy színjáték volt....
Én azt, mondom, hogy higgy bármit gondolj bármit mondhatsz nekem bármit, ő félig kihasznált! Tudta, hogy bármit megtennél érte, bármit megtennél neki...
ÉN a helyedben szóba sem állnék vele többet, leráznám, kerülném, ésatöbbi. És ha keres vagy ír ne érj rá. Ne legyél elérhető számára...
Ez egy ilyen világ nem egy amerikai film az élet ahol minden "Happy End-el" végződik, 1000 párból 1-nek összejön.
/persze ezen az oldalon tuti minden 2. embernek :)) /
sajnálom ez a véleményem! 27/F
Minden álmomat elmondtam Neki, az összes kedvenc helyemre elvittem, volt egy, ahol Vele voltam utoljára és már nincs többé, minden titkomat tudja, és én is az Övéit...
Mindennél jobban bízom Benne, és belebolondulok a hiányába...
szinte soha nem válaszolok itt kérdésekre, csak olvasgatok. csak azért válaszolok mer tudom h tudok segíteni neked.
nálam ugyanez volt nemrég, sőt.
teljesen megértelek ebből a szempontból, teljesen. most azt gondolod h soha senkit nem tudsz majd annyira szeretni mint őt. én is így gondoltam, sokáig. aztán enyhült a dolog, szép lassan felejtek. te is felejteni fogsz, ez biztos. próbálni kell túllépni, lefoglalni magad, menni ideoda haverokkal, csinállni eztazt. tudom milyen nehéz. és nekem is dettó ugyanezvolt és azt mondom h a csaj nem érdemel meg téged, nem te őt. mert te mindent metgtettél érte, nehogy hibáztasd magad! majd lesz valaki úgyis aki sokkaljobban fog szeretni téged mint ő. és biztos van lánybarátod, vágod, aki megért téged és őszinte veled. beszéld meg vele, sokkal jobb mint srácokkal, ne zárkózz be!
ezeket a sorokot értem arra az esetre ha már semmi esély nincs és vége a dolognak.
viszont ha még látsz esélyt (úgyis tudom h a szived lát rá esélyt, de csak akkor vedd ezt figyelembe ha az eszed is lát esélyt.)h működjön a kapcsolat, akkor mondd neki, h tartsatok mondjuk egy hónap szünetet, mert azalatt rájön h hiányzol e neki. mert az érzés nem változik, de a hozzáállás igen.
ha szembejut még valaki írhatok még ha kell.
pacsi, Respect!
Sinho.
*ha eszembejut még VALAMI.
Sinho.
haver, ilyeneket csak személyesen. és ennyivel minimum tartozik neked h meghallgat.
am meg fel a fejjel. több ezer lány van még csak a közeledben:)
és tudom h most azt gondolod h senki sem érdemes arra hogy szeresd, én is válogatós vagyok, de csak azért mert a "belső" a legfontosabb.
de hidd el találni fogsz majd hamarosan úgyis valakit aki újra boldoggá tesz és felvidít.
szóval csak fel a fejjel, foglald le magad! legyél a barátaiddal sokat:), tereld el a gondolataidat!:)
Sinho.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!