Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voguelilias kérdése:

Miért csinálja ezt velem ahelyett hogy támogatna lelkileg?

Figyelt kérdés
A barátommal 14 hónapig voltunk együtt 2,5 hónapja nem vagyunk már együtt de sajnos egyszer lefeküdtünk és terhes lettem. Most 6 hetes terhes vagyok és pénteken megyek megszakításra. Ő közben elment nyaralni 2 hétre és kértem, hogy jelentkezzen péntek óta egy rohadt sms-t sem volt hajlandó küldeni. Írtam neki egy sms-t hogy csalódtam benne de ez az igazi énje erre kikapcsolta a telefonját. Annyira rosszul esik, hogy ilyen helyzetben lelkileg nem támogat egy picit sem. De amikor találkoztunk tök normális volt ilyenkor meg egy állat. Nem értem miért csinálja ezt??
2009. jún. 2. 21:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom,ami veled történt.

Azt kell mondanom, még ha neked nem is jó ezt hallani,hogy azért csinálja,mert nem szeret.Menekül a felelősség elől,és pont akkor hagy téged magadra,amikor a legnagyobb szükséged lenne rá.Ha szeretne,melletted lenne.

Én együtt érzek veled,én is voltam ilyen helyzetben,csak mellettem volt valaki,ami ilyenkor sokat segít.

Azt még megkérdezhetem,hogy hány éves vagy?Nem védekeztetek?

2009. jún. 2. 21:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez szomorú.Zárd le vele a dolgot végleg!!Ha ilyen helyzetben sincs melletted,akkor nem szeret még kicsit sem.Attól pedig,hogy van hozzád két jó szava,még SZEMÉT!!Gyorsan felejtsd el.Remélem gyorsan kihevered a beavatkozást,és legközelebb jobban vigyázz magadra,és válogasd meg kit választassz partnerednek.Tudom nem könnyű,de ne legyél buta.
2009. jún. 2. 22:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom, ez plusz terhet ró rád az abortuszod mellett. Nem elég, hogy egyedül kell végigcsináld, még ez az állat is így viselkedik veled. Pedig ő is ott volt, amikor készült. Tudom, eső után köpönyeg, de máskor mindig szigorúan védekezz. Egyszerűen ne csináljatok olyant, hogy "majd vigyázok rád", mert ennyit a legelsöprőbb szerelem sem ér meg, hogy utána egyedül menj abortuszra, és magadra hagyjon. Próbáld meg kizárni az életedből: ez egy gyáva féreg. Bár nem minden férfi ilyen. Hány éves vagy?
2009. jún. 2. 22:01
 4/10 anonim ***** válasza:
26%
Nagyon olyan a helyzeted, hogy nem lehetne megtartani azt a babát?
2009. jún. 2. 22:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Alig töltöttem be a 18at márciusba. Nem lehetne megtartani mert egy babának apuka is kell és én sem fejeztem be az iskolát így a továbbiakban a megélhetés is nehézkes lenne. És annak nincs értelme hogy megtartok egy babát akit valószínüleg minden szeretetemmel szeretnék de nem tudnék neki biztosítani mindent amire szüksége van.
2009. jún. 2. 22:12
 6/10 anonim válasza:
100%

Gondolom,h olyan a helyzete,h nem tudja /meri/ bevallalni a picit!

Sajnos En is csak azt tudom mondani,h egy mocsok,mert nem ferfi az ilyen aki igy cserben hagyja a parjat /volt/ parjat,mert igen O is resztvett a dologban.

Azt mondom,de tudom konnyu ezt mondani,h probald meg elfelejteni,mert ebbol mar nem lesz semmi kapcsoalt,akire ilyenkor sem szamithatsz az tenyleg egy tetu.

Megertelek mert velem is volt ilyen dolog,es meg ugy is nehez volt,h ott volt melettem az akkori parom,de egyedul nagyon nehez lehet.Szuleid,testverek,baratnok vannak?Ok gondolom ott allnak melletted,most probalj beloluk erot meriteni.

2009. jún. 2. 22:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Persze a nővérem teljes mértékben mellettem áll és az az egy száll barátnőm is aki van. De egésszen más érzés ha az is meletted áll aki közrejátszott ebben a dologban és ő mond néhány bátorító szót. Vártam volna tőle de nem kaptam. Meg kell próbálnom mielőtt túltenni magamat ezen a helyzeten és a volt barátomon is. Mert nincs jövőnk mert ő nem fogja fel épp ésszel hogy ez a dolog nekem mekkora kín és ahelyett h támogatna belém rúg.
2009. jún. 2. 22:20
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szedd össze magad, és ne várd, hogy támogasson. Ő valószínű, hogy lezárta már ezt a dolgot, Te se kapaszkodj belé. Ne keresd, ha ő így döntött.
2009. jún. 2. 22:28
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szakítottatok. Ő már nem a társad, és nem is akar az lenni. Egy kettyintésre még jó voltál, de ő nem akar már semmiben sem melletted állni, semmmivel sem kapcsolódni hozzád.

Csak magadra, szüleidre, barátnődre számíthasz. Mostantól velük oldd meg a dolgaidat.

Ha túl leszel mindenen, majd lesz lehetőséged arra, hogy egy rendes, megbízható fiút találj magad mellé.

Szomorú most a helyzet, de fel a fejjel! Lesz majd jobb is!

2009. jún. 3. 01:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Az ilyen még arra se érdemes, hogy leköpd vagy belérúgj... Ha bármikor is a jövőben vissza akarna menni hozzád, nehogy hagyd magad, mert akárhogyan is bizonygatja, hogy megváltozott, se a saját és se más életét nem érdemes kitenned az ilyen "férfi" szavának.
2009. jún. 3. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!