Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szeretem azt, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretem azt, akinek nem kellek, ahelyett, aki akarna engem?

Figyelt kérdés

Tipikusan az a helyzet, amiről mindig azt hajtogattam, hogy velem nem fordulhat elő, mert olyan nincs, hogy azt az embert szeretjük, aki tesz ránk.

Mégis, most egy olyan fiúért "epedek", akit nem érdeklek és akivel esélye sincs a dolognak, holott - minden egoizmus nélkül - minden ujjamra akad egy-egy pasi hetente. Vannak köztük olyanok, akiket nagyon szeretek, jó barátaim és azt is tudom, hogy többet akarnak tőlem, de hiába... pedig tudom, hogy a tenyerükön hordoznának, bármit megtennének értem, úgy szeretnének, ahogy vagyok - mégis, mégis hiányzik belőlük "AZ".

De egyszerűen nem tudok megszabadulni azoktól az érzésektől, amelyek a sráchoz fűznek. Csalódtam benne, mert megváltozott, még bunkó is volt velem, de akkor is ő az, akit szeretek - vagy talán csak az ábrándkép, mit róla alkottam. Hogyan lehet ettől megszabadulni? Hogyan változtassak?

2011. jún. 4. 20:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

"Ami nem lehet a tiéd, mindig az kell, neked ez a kereszted, a sorsod, ami hajt..."♫

Ez így szokott lenni. Majd jön valaki, akiben meglesz AZ, és akar is téged:)

2011. jún. 4. 20:04
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ti nők így vagytok biológiailag beprogramozva. Ahhoz a férfihoz vonzódtok, aki elérhetetlen, mert őt látjátok dominánsnak, szociálisan magatok fölött állónak. Ezért van hogy ő kell neked, még akkor is mikor bunkózik, azok meg, akik oda vannak érted, nem. Egyszerű evolúciós pszichológia. Anno én is az a srác voltam aki epekedett egy-egy lányért és mindent megtett volna érte, nem is kaptam soha p*ncit. Mióta s*ggfej vagyok nincsenek problémák XD
2011. jún. 4. 20:08
 3/15 anonim ***** válasza:

MÁsodik. Azért ezzel egy kicsit vitatkoznék...bár bár van benne némi igazság.

Velem most ugyanez történik. Az benne a bökkenő, hogy én egy rendes, aranyos, igazán kedves embert ismertem meg ebben a fiúban. Aztán ok nélkül már el vagyok hordva mindennek. Engem úgy istenigazából az bánt, hogy nem értem, hogy abból a kedves, jóravaló fiúból hogy is lett ilyen szörnyeteg. MÁr nem akarom őt, de még egy hete megbocsájtottam volna neki..mert az elején nem ilyen volt. Egyszerűen nem akartam beismerni akkor, hogy ő most mutatta ki csak igazán a foga fehérjét. MÁr nem kell nekem, de pokolian fáj.

Szóval kislány, én csak annyit tudok tanácsolni, hogy erőltesd meg magad, és igenis beszéld be magadnak, hogy ő nem ér ennyit, hogy bánkódj miatta. Ez a te életed, a te döntéseid. Te alakítod. Hallgass vidám zenéket már csak azért is. Járj el szórakozni.

És tudod mi ennek msot a jó oldala? Hogy pont akkor történt ez, mikor itt a nyár:)

Szabad vagy, kötöttségek nélkül. Élvezd ki, és ne ülj otthon sokat, mert csak belebolondulsz...

2011. jún. 4. 20:14
 4/15 anonim ***** válasza:

Sajnos ez az élet rendje..én is kifogtam 1 ilyen férfit bár tény,h mi együtt is vtunk de szakítottunk és már vmiért nem kellek neki pedig azt állítja szeret...

Ugyis fogsz találni 1 olyan fiut aki pont hozzád illik és neki is kellesz,csak várd ki..

2011. jún. 4. 20:16
 5/15 A kérdező kommentje:

Kedbes harmadik!

Látod ugyanez a cipő. Ő sem ilyen volt régen, nem ilyennek ismertem meg és igazság szerint úgy érzem, hogy a mostani arca az, amit csak erőltet. De miért? Megijedt tőlem? Vagy meggondolta magát és nincs mersze vállalni a következményeket, amiért eleinte kavartunk. Kedves, tök udvarias érdeklődő srác volt - most meg rá sem ismerek szinte.

Talán épp ezért nehéz: mert én még emlékszem arra a "régi" énjére, amelyikkel egyébként alakult is valami köztünk. És tudom, hogy ez így nem éri meg, de nehéz elszakadni ettől a felépített képtől vagy attól, amit reméltem kettőnkkel kapcsoltban.

2011. jún. 4. 20:18
 6/15 anonim ***** válasza:
pont emiatt törték már rengetegszer össze a szívemet,mert én olyan vagyok,hogy az adott nőnek még a csillagokat is lehoznám az égről,de egy ilyen fiú nem sok mindenkinek kell ez a maglátásom.
2011. jún. 4. 20:21
 7/15 anonim ***** válasza:

HÁt igen(nagy sóhaj:) ), tudom mit érzel. Pontosan ez az a kép, amitől én sem tudok még szabadulni. Egyébként ma döntöttem el, hogy véget vetek ennek, pont ma:). Persze nincs olyan perc szinte,hogy ne jutna eszembe, de ma először erőltettem meg magamra azt, hogy igenis jól leszek. Mert nem éri meg olyan miatt bánkódni, aki egy percet nem akar már velem lenni. A miérteket kutatom folyton, de nem látok semmit. És még fiatalabb volt két évvel a roha-dék. Lehet túl komoly voltam neki..nem tudom. Bár egy hónapig minden szépnek elmondott...ő még ilyennel nem találkozott, már nem tudja elképzelni nélkülem bla bla. Aztán szó szerint egyik napról a másikra megváltozott. Aztn kiderült, hogy hallott valamit rólam, ami nem is volt igaz. De ő mit csinált? Meg sem kérdezett engem, sőt, inkább már nem is keresett, és hitt egy számomra is vadidegennek és egyszerűen kitörölt az életéből. Szóval fogtam ma magam,és én is kitöröltem őt. HÁt kapja be. Tudom, hogy ennél én sokkal többet érdemlek, és tudom, hogy egyszer úgyis rám talál az a férfi, akit nekem szánt az ég, és megbecsül majd.:)

szóval fel a fejjel, és kitartást.

2011. jún. 4. 20:26
 8/15 anonim ***** válasza:

20:21-es.

Eléggé félreérted akkor a helyzetet. A kérdező nem így ismerte meg a srácot. Ő is lehet, hogy olyan volt vele, mint amilyennek te leírod magad.

2011. jún. 4. 20:29
 9/15 A kérdező kommentje:
Én is ma határoztam el magam végképp, hogy ebből márpedig kilépek, mert tegnap ismét bebizonyosodott, hogy nem szabad reménykednem. Azt hiszem, ez most realizálódott bennem teljesen, eddig reménykedtem... csak épp ezért, most fáj a legjobban.
2011. jún. 4. 20:30
 10/15 anonim ***** válasza:

Helyes. És tudd, hogy itt ül egy gép előtt egy másik lány, akinek összetörték a szívét:) nem vagy egyedül, ez talán így könnyebb:)

kitartást nekünk és elfelejtjük az ilyen hercegnek vélt barmokat akkor is.

2011. jún. 4. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!