Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretem azt, akinek nem kellek, ahelyett, aki akarna engem?
Tipikusan az a helyzet, amiről mindig azt hajtogattam, hogy velem nem fordulhat elő, mert olyan nincs, hogy azt az embert szeretjük, aki tesz ránk.
Mégis, most egy olyan fiúért "epedek", akit nem érdeklek és akivel esélye sincs a dolognak, holott - minden egoizmus nélkül - minden ujjamra akad egy-egy pasi hetente. Vannak köztük olyanok, akiket nagyon szeretek, jó barátaim és azt is tudom, hogy többet akarnak tőlem, de hiába... pedig tudom, hogy a tenyerükön hordoznának, bármit megtennének értem, úgy szeretnének, ahogy vagyok - mégis, mégis hiányzik belőlük "AZ".
De egyszerűen nem tudok megszabadulni azoktól az érzésektől, amelyek a sráchoz fűznek. Csalódtam benne, mert megváltozott, még bunkó is volt velem, de akkor is ő az, akit szeretek - vagy talán csak az ábrándkép, mit róla alkottam. Hogyan lehet ettől megszabadulni? Hogyan változtassak?
az ábrándképbe ragaszkodsz. velem is volt ilyen, épp most próbálom kiheverni én is. :)
nagyon nehéz beletörődni, hogy pár hónapja még minden olyan jó volt, most meg nem érdekled. én amikor rájöttem, hogy ez már nem fog visszafordulni, megszakítottam a kapcsolatot. most még lehet nem hiszed, én sem hittem egy hónapja, de kezdek igazán jól lenni. úgyhogy hajrá neked is, ne bánkódj sokat. :) később nevetni fogsz az egészen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!