Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak a kihalás szélén a normális életfelfogású, komoly, rendes, kedves lányok?
- azt veszem észre , hogy nagyon kevés a rendes lány és azok közül is szinte mindegyik foglalt....
( egyetértek azzal , hogy ezen tulajdonsággal rendelkezőnek nem muszáj a legcsinosabbak lennie )
23F
7-es kolléga vagyok!
Azért azt még hozzátenném, hogy manapság nem is tudom érdemes-e normálisnak lenni.
Nekem az a tapasztalatom, hogy mindaddig ameddig valalkivel normális vagyok, automatikusan bekerülök a "barát" zónába, kihasználnak, de ha már már bántok valakit akkor a "potenciális jelölt" zónába kerülök be.
Érdekes, hogy mennyire meg van fordulva ez az egész, de valahol érthetö is.
Én úgy fogom fel, ha valaki kedves Velem, akkor az jól esik, kellemes, hamar elfelejtem, de ha valaki bánt, ami fáj az sokáig megmarad és sosem felejtem el.
Sokszor felteszem a kérdést önmagammal szemben, hogy miért is nem tudok Én is olyan lenni aki bántja a másikat?!
Sokszor jobb lenne, mert mindaddig ameddig az ember feltétel nélkül ad, addig lent marad.
# 17!
Én is ilyen vagyok, csak Férfiban, 22 évesen:D
Írj Nekem!
Én rendes, normális lánynak tartom magam.
Várok az igazira, de ahogy látom, nem mostanában jön el.
Itt meg pont normális fiú nincs. A legtöbbje beképzelt, bunkó, paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!