Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vannak a kihalás szélén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak a kihalás szélén a normális életfelfogású, komoly, rendes, kedves lányok?

Figyelt kérdés

- azt veszem észre , hogy nagyon kevés a rendes lány és azok közül is szinte mindegyik foglalt....

( egyetértek azzal , hogy ezen tulajdonsággal rendelkezőnek nem muszáj a legcsinosabbak lennie )

23F

2012. febr. 11. 09:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%

7-es kolléga vagyok!

Azért azt még hozzátenném, hogy manapság nem is tudom érdemes-e normálisnak lenni.

Nekem az a tapasztalatom, hogy mindaddig ameddig valalkivel normális vagyok, automatikusan bekerülök a "barát" zónába, kihasználnak, de ha már már bántok valakit akkor a "potenciális jelölt" zónába kerülök be.

Érdekes, hogy mennyire meg van fordulva ez az egész, de valahol érthetö is.

Én úgy fogom fel, ha valaki kedves Velem, akkor az jól esik, kellemes, hamar elfelejtem, de ha valaki bánt, ami fáj az sokáig megmarad és sosem felejtem el.

Sokszor felteszem a kérdést önmagammal szemben, hogy miért is nem tudok Én is olyan lenni aki bántja a másikat?!

Sokszor jobb lenne, mert mindaddig ameddig az ember feltétel nélkül ad, addig lent marad.

2012. febr. 11. 11:21
 12/20 anonim ***** válasza:
67%
Nő vagyok (9es), és az a helyzet, hogy tudom, mit akarok. Nem vagyok "butácska", és többször megkaptam a férfiaktól, hogy ez nem jó, mert így nem tudnak megfelelni(?) nekem. Hiába vagyok kedves, "normális" (amennyire lehet a mai világban), megijednek, és lelépnek. Pedig nem akarok én semmi különöset, csak az általános, alapvető dolgokra lenne igényem. Nem mernek felelősséget vállalni a férfiak sem. Nagyon nehéz szerintem manapság kapcsolatot kialakítani. A nők családot, biztonságot szeretnének, a férfiak pedig félnek attól, hogy nem tudják ezt megteremteni. Így a férfiak szerint a nők pénzéhes r@bancok, a nők szerint a pasik meg szerencsétlen, smucigok. De bízni kell benne, hogy előbb-utóbb csak megtaláljuk a párunkat, mert ha a remény is elszáll, akkor mi marad nekünk?
2012. febr. 11. 12:22
 13/20 A kérdező kommentje:
nekem van mikor már csak azért van reményem mert be beszélem magamnak , hogy van....
2012. febr. 11. 13:18
 14/20 anonim ***** válasza:
64%
Ezt ők is kérdezhetnék tőlünk, "normális életfelfogású, komoly... stb" férfiaktól. Ez a probléma mindkét nemet érinti, mert nem külön a nők vagy külön a férfiak "korcsosulnak" el, hanem úgy általában az egész fiatalság (nem csak kamaszokra gondolok, hanem a 20+ korosztályra is). Hogy ennek mi az oka, arról lehetne vitatkozni; média, nem rendesen nevelő szülők stb. A lényeg, hogy a mai társadalom lelkileg megbetegíti, önzővé teszi az embereket, akik így egyrészt nem mernek őszinték lenni, másrészt pedig nem törődnek a másik érzéseivel. Elég csak itt az oldalon körülnézni, hogy mennyi megcsalós, átverős, kihasználós eset van. Nem úgy működik már az ember, mint ahogy kéne neki (tisztelet a kivételnek).
2012. febr. 11. 14:45
 15/20 anonim ***** válasza:
#12 egész jól látod, de ha azt nézzük, hogy sokan milyen követelményeket állítanak fel, nők esetében: a férfi nézzen ki úgy mint brad pitt, és legyen minimum egy olyan háza mint a vv-s köcsögöknek 600 szobával és 200 fürdőszobával, férfiak esetében: legyen vékony nagy melle és fantasztikus az ágyban, a média mindenkiben ezeket a gondolatokat ülteti el mert az sugározzák ez a "trendi", de mivel azt 10m emberből kb 10k engedheti meg magának (zsidók kivételével), így nem csoda, ha egyik fél se érzi jónak magát a másikhoz, vagy fordítva, sajnos ez van, én úgy tiltanám be mind az rtl mind a tv2, meglátod a társadalom értelmi szintje jócskán megnőne 1-2 év elteltével
2012. febr. 11. 14:50
 16/20 A kérdező kommentje:
15 - ös válaszoló , a betiltásban asszem egyetértünk , szívesen részt vennék egy olyan mozgalomban ami jobbá tenné a világot és eltakarítana a mocskot ami csak rombolja a társadalmat...
2012. febr. 11. 15:37
 17/20 anonim válasza:
Én fordítva is így érzem.. :( Sok téren tapasztaltnak érzem magam. Sportolok, tanulok , kedves és megértő vagyok, stb. Mégsincs barátom.. :S Biztos az a baj, hogy nem járok el minden hétvégén lerészegedni, vagy hogy komolyabban látom a világot :S De ha egyszer én tényleg komoly kapcsolatra és szeretetre vágyom.. :S
2012. febr. 11. 22:09
 18/20 anonim válasza:
amúgy 19/L
2012. febr. 11. 22:09
 19/20 anonim ***** válasza:

# 17!

Én is ilyen vagyok, csak Férfiban, 22 évesen:D

Írj Nekem!

2012. febr. 11. 22:22
 20/20 anonim ***** válasza:

Én rendes, normális lánynak tartom magam.

Várok az igazira, de ahogy látom, nem mostanában jön el.

Itt meg pont normális fiú nincs. A legtöbbje beképzelt, bunkó, paraszt.

2012. febr. 12. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!