Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Bele szokott enni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Bele szokott enni a barátnőtök a kajátokba? Ha igen, zavar ez titeket?

Figyelt kérdés
Én sokszor elveszek 1-2 falatot a barátom tányérjáról, vagy kérek a kávéjából.
2009. jún. 2. 19:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

én lány vagyok és én mindig beleeszek a párom kajájába mert ő többet szokott szedni én kevesebbet és nekem hamarabb elfogy

nem azért mert éhes maradok hanem mert az övé finomabb

2009. jún. 2. 20:41
 12/16 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar, ha a párom beleeszik a kajámba, sőt... Nekem az olyan bensőséges!

32F

2009. jún. 2. 20:51
 13/16 anonim ***** válasza:

Én sosem eszek bele másokéba és én sem tűröm, hogy beleegyenek az enyémbe :)

Noha a párom boci szemekkel tud pislogni rám, ha kér belőle, akkor mindig mondom, hogy elfordulok, vegyél belőle, ha nagyon muszáj, de ne is lássam :D

22/L

2009. jún. 2. 21:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Exemmel mindig egy tányérból ettünk. Valahogy olyan természetes volt. Anyukám meg mindig beszólt, hogy legalább 2 villát vigyünk, ne csak 1et :D

18/l

2009. jún. 2. 23:21
 15/16 anonim ***** válasza:

nálam tök természetes. akár szó nélkül is vehet. szerintem ez természetes

22F

2009. jún. 2. 23:48
 16/16 anonim válasza:
ez a neki adom a mara dékot kicsit ciki lehet mert a csaj ugy érezheti mintha konyhamalac lenne
2009. jún. 3. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!