Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Bele szokott enni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Bele szokott enni a barátnőtök a kajátokba? Ha igen, zavar ez titeket?

Figyelt kérdés
Én sokszor elveszek 1-2 falatot a barátom tányérjáról, vagy kérek a kávéjából.
2009. jún. 2. 19:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem eszek bele,csak kérek egy falatot,és kapok:)

De csak ugy bele enni...kicsit bunkóság:S

2009. jún. 2. 19:37
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem fiú vagyok bocsi, de engem nem zavar ha a párom "belenyúlkál" a kajámba, az már inkább ha a szüleim meglátogatnak és veszik el előlem az édességet :D
2009. jún. 2. 19:38
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Bár én lány vagyok,de azért írok.Én is beleszoktam enni a barátom kajájába és még soha nem szólt érte,sőt ő szokta megkérdezni,hogy kérek-e,meg hogy nyugodtan egyek bele.De ez fordítva is igaz,és engem sem zavar.Mert az meg milyen lenne már,hogy smárolni smárolunk,de egymás kajájából nem eszünk.Amúgy meg mi alapból nem csinálunk ilyenből ügyet,még a baráti társaságom között sem.
2009. jún. 2. 19:38
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem csak úgy beleenni, te :))
2009. jún. 2. 19:42
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát, mi ezt még mókának is felfogjuk, elveszek egy darab krumplit a tányérjáról, aztán ő meg leharapja a felét... :) a folytatás nem kérdéses. :)

Szerintem nincs abban semmi különös, ha eszünk egymás ételéből. :)

De persze én is lány vagyok...

2009. jún. 2. 19:43
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
mindent egy nagy tálból eszünk együtt, nincs ilyen, hogy kinek a kajája
2009. jún. 2. 19:44
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

:D:D:D:D

volt 1 sztory, volt vmi 600ftom, a bnömnek nem volt pénze.

9órája nem ettem semmit, a bnöm meg mielött találkoztunk volna otthon ebédelt, éhes voltam, bementem mekibe vettem 2 sajtburgert, a nőm elvett volna eggyet, csórikámat annyira lekiabáltam hogy megilyedt :D de mostm inden rendben van xD amugy ö is eszik a kajámból :d

2009. jún. 2. 19:45
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
az utolsónak gratulálok. xD kiváncsi lettem volna a barátnőd arcára, meg utána a tiedre is. :D
2009. jún. 2. 19:52
 9/16 anonim ***** válasza:
nekem általában nem kell, amit a párom eszik, mert nagyon válogatós vagyok és szinte minden kajájára azt mondom, h fúj :) de amit én eszem, és tdom, hogy szereti, abból általában hagyok meg neki, és miután befejeztem, odaadom a maradékot
2009. jún. 2. 19:56
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak enne az enyémből... ráférne kis hízás.
2009. jún. 2. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!