Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fordult el tőlem? Már nem érdeklem? Vagy csak játék volt?
Pár hónapja szemezek egy sráccal, aki nagyon kedves velem. Vissza mosolyogtam rá. Akkor is figyelni szokott, ha tudja, hogy nem látom. ( pl ha egy másik fiúval beszélgettem:P ) Viszont érződik, ha akar valamit akkor tennie kéne.. ő inkább már engem hanyagol csak néha néz rám és elkezdett másokkal lógni.
nem értem miért:(
17L
Ne pazarolj energiát az ilyen kérdések megfogalmazására se.
Ezek a jelek nem jelentenek semmit.
A nők hajlamosak mindenbe mindent belelátni.
A férfi értelmező kézi szótár a következő:
néz = téged néz csak úgy vagy bambul
rád mosolygott= szeretné ha hoznál neki egy sört vagy csak épp elképzelte milyen lenne ha...
tetszel neki = megdu.gott
akar tőled valamit = megdu.gott és felhívott utána
szeret= a szemedbe MONDTA, hogy szeret
Ezen túlmenően nincs más apró jel, amire gyanakodhatsz.
Örülök, hogy segíthettem.
Esetleg arra nem gondoltál h te is kezdeményezhetnél vele egy beszélgetést?
Ti csajok mindig azt várjátok h a pasi menjen oda hozzátok. Egyenlő jogaitok vannak, kezdeményezz te ha tetszik. Lehet ezért nem történik semmi, mert nem érzi azt h bejön neked. Egy rámosolygás még nem jelent semmit. Menj oda hozzá, beszélgess vele, és ha tényleg akar vmit, akkor utána úgyis elhív vhova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!