Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tartja magát elég jónak hozzám. Mitől lehet ez?!
A barátnőm önbizalom hiányos.
Bemesélte magának, hogy nem is ilyen lányok tetszenek nekem, meg csak azért vagyok vele, mert szeretem, és a belső énjébe zúgtam bele.
MErthogy az eddigi csajaim egyiksem volt hozzá hasonló se meg iylenek...
nemtudom mi van vele...:S
És bármit mondok neki, csak terel, mintha semmit sme érnének a szavaim, hiába modnom 100 szor hogy csinos, szexi dögös, ő az esetem, stb nem hiszei el, merthogy csak elvakít a szerelem...
miért csinálja ezt velem?!
17/F
16/L
1. beteg
2. szkaítani akar
3. sík hülye, bár akkor inkább az 1.
Ennél önsorsrontóbb viselkedés nincs. Ez olyan, mint mikor valaki elmondja 100*, hogy kövér. Ha azt mondod, nem, akkor hazudsz, ha azt mondod, hogy igen, akkor meg bunkó.
Szerintem zárd rövidre ezeket a sirámokat, mondd neki, hogy ha nem szeretnéd, nem lennél vele, a többit meg csak ő gondolja, feleslegesen.
utsó:
igen igen...pontosan iylen...:S
és bármit modnok neki, folyton azvan, hogy csak azért mondom mert szerelmes vagyok belé, mikozbenmeg nem így gondolom..:/ ezt hiszi...:S
kérdeztem tőle kerek perec, hogy mondja meg ha nemszeret már, vagy le akar koppintani, de aztmonda szó sincs ilyenról, csak nincs kibékülve saját magával..:S
Sokkterápia használhat. Mondd meg, hogy szedje össze magát mert azok a lányok az eseteid akiknek van önbizalma. Nagyon szeretethiányos, ha leszoktatod arról, hogy nem kedveskedsz ha sajnáltatja magát akkor egy idő után abbahagyja. Én is ilyen lány voltam. Kíváncsi lennék az eredményre ha megfogadod.
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!