Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiúknak csak játék vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak csak játék vagyok?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy szépségkirálynő,de csúnya sem . Emberek akik véleményt mondtak rólam szerintük kedves és aranyos vagyok. Barna színű a hajam. 53kg vagyok és 167 cm. Nekem egy fiún nem a külseje a lényeg hanem a belső. Akikbe beleszerettem mindenki visszautasított...de a kívül minden,belül semmi fiúk mindig megtalálnak. Válogatós lennék? Igaz makacs és önfejű vagyok. Tudnátok tanácsot adni,hogyan tudnék egy normális fiúval összejönni? Még valami! Nem egot növelni jöttem hanem tanácsot kérni.
2012. jan. 22. 19:43
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és 16/l
2012. jan. 22. 19:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy válogatós lennél, csak a "mai" tizenévesek nagyon éretlenek, és ők főleg a külsőt nézik. Merre laksz?
2012. jan. 22. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:
kb én is ilyen adottságokkal rendelkezem csak fiúból... így az utolsó 1-2 alkalommal csak vigaszra voltam elég...:SSS hát ahogy egy normális srác egy normális csajjal... sajnos sehogy mert nagyon kicsi az esély hogy tényleg találsz egy normálisat és viszonoz is vmi érzést:||
2012. jan. 22. 19:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát igen...elég rossz,hogy csak elsírják magukat nekem...de ebbe az is vicces,hogy én hoztam már össze embereket,de nekem sosem jön össze.
2012. jan. 22. 20:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Korosztályodtól mit vársz?
2012. jan. 22. 20:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Eljön még a Te időd, ne aggódj! Ilyenkor évente egy-két pár napos smár, ilyesmi is tökéletesen normális. Én 18 évesen jutottam el az első normális kapcsolatig, ami 1 évig tartott. Jelenlegi párommal az 5. évben járunk, és azt hiszem nem is fogok már tovább keresgélni. :) Szóval ne aggódj, a látszat csal. A legtöbb fiatal maximum 10-15 emberrel csókolózik, és legfeljebb 1-5 különböző emberrel van szexuális kapcsolata. Persze van akinek sokkal több, de az általam vázolt felállás is tökéletesen normális. Nem kell görcsölni.

F/25

2012. jan. 24. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!