Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek a szeretettől. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a szeretettől. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy még nem volt barátom. Egyetemista vagyok, nem nézek ki rosszul, de amit valaki közeledik, elutasítom. Megijedek, hogy kedveskedik, szépeket mond, belémszeret, és csalódni fog. Tudom, hogy ez furcsán hangzik, de sajnos nem nagyon vagyok hozzászokva, hogy szeretnek, és hogy ezt még ki is mutatják, ahhoz pláne nem. Félek, hogy én nem tudom kimutatni, hogy szeretek valakit. Eléggé bezárkózott vagyok, olyan magamnak való. Ha pl valaki olyat mond, hogy szép vagyok, vagy arnyos, nem tudok rá hogy reagálni, inkább elmenekülök. Mit csináljak?
2012. febr. 10. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Döntsd el melyik a rosszabb: hogy elfogadsz másokat, vagy hogy nincs senkid!
2012. febr. 10. 12:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia!!A fiam ugyan ez a kategória.Ő is 20 éves lesz.Ő is be van szarva.:))De hogy mitől???Fogalmam sincs.Jóképű,imádják a nők.Az osztálytársai 99%ban lányok,és ő menekül előlük!!Mindenféle hülyeséget kitalál,hogy ne kelljen velük a tanórákon kívül találkozni!!Remélem változik a helyzet,mert a későbbiekben nagymama is szeretnék lenni!
2012. febr. 10. 12:21
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Sándorné: lehet csak meleg ;)
2012. febr. 10. 12:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is mindig megijedek, ha valaki közeledni mer felém, még ha tetszik is az illető, akkor is. De ha már rendesen összeszoksz valakivel, esetleg egy barátságból szerelem alakulna ki, akkor már könnyebb lesz közelebb engedned magadhoz. Tudom, elég nehéz, de át kell esni egy ponton, és onnantól megszűnik a félelmed.
2012. febr. 10. 12:28
 5/7 Valaszolok ***** válasza:
Ha ilyen a hozzáállásod nem is lesz barátod.Ha dicsérnek fogadd el.Ha esetleg megpróbálod valakivel és nem jön össze:na bumm.Majd továbbléptek.A lényeg hogy engedd közelebb magadhoz az embereket.Máshogy nem megy ;)
2012. febr. 10. 12:53
 6/7 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok/voltam. számomra az lenne az ideális ha barátságból alakulna ki a szerelem. de magamhoz engedni egy fiút, ááá eszembe se jutna... utána meg természetesen megbánom hogy "elűztem" magam mellől... :')
2012. febr. 10. 12:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Talán olyannal kellene próbálkoznotok aki képes az udvarlásra és nem 1 hétan akarja az ismerkedést az első együttlétet és az eljegyzést.

Másik, hogy nem kell megfelelni a másiknak. Max alkalmazkodni hozzá, de ez nem egyenlő a megfeleléssel.

Harmadik, fogadd el magad olyannak amilyen vagy. tudd a határaid és tűrőképességed. Ha valakinek nem tetszik el lehet menni. 100e-res nagyságrendben vannka pasik illetve lányok akikből lehet válogatni.

2012. febr. 11. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!