Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hangulatemberrel összejönnétek?
azért nem iylen minden ember, kevés oylan fiú van aki határozott,kedves,jószívű,humoros,és szóba mer állni a lányokkal!!!
ja vagy a hangulatfüggőségre gondolsz? hát igen az lehet,de Ő sokkal jobban mint egy átlag ember...
22:42 vagyok , most komolyan, mi dönsük el helyetted ?
Páran már elmondtuk, hogy mit gondolunk a dologról...
Ha a helyedben lennék mindenképpen összejönnék vele.
Ha mégse fog müködni a dolog, akkor koppansz egyet, utána kihevered idövel.
De ha meg se próbálod, akkor egész életedben ott fog motoszkálni az agyadban, hogy biztos, hogy jól döntöttél-e azzal, hogy kihagytál egy olyan lehetöséget, ami az igazi is lehetne akár....
néha nagyon vidám=néha nagyon idiótán viselkedik
néha nagyon maga alatt van=azt se veszi észre h a párja él,hozzá se lehet szólni
Néha kicsit keményen megmondja a véleméynét=bunkó
kiszámíthatatlan=nem tudni h az a kés azért van a kezében,mert krumplit akar pucolni,vagy mosolyt vágni az arcomra
nem bírja a kötöttségeket=nem egy hűséges típus
nem bírja elviselni,ha parancsolgatni akarnak neki=nem lehet megkérni h vigye ki a szobából a koszos tányért,ne pisiljen mellé
de ha nincs jó kedve,akkor ne mmutat ki semmit=magasról lesz@r
mindenről sajátos és egyedi véleménye van=amit ő gondol az a helyes
nem,nem,és nem
én tuti nem
Ha szeret, énis őt, akkor biztosan.
Ismerek ilyen embereket, 1-2 a legjobb barátom közülük. Van amikor én húzom ki őket a depiből, van amikor ők engem. ;D De ez a jellemzés inkább pasikra jellemző amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!