Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hangulatemberrel összejönnétek?

Figyelt kérdés
Olyan srácra gondolok,aki helyes,jóképű,határozott,van humora, néha nagyon vidám,néha nagyon maga alatt van, néha mindnehez van kedve,néha semmihez. Néha kicsit keményen megmondja a véleméynét ,máskor meg nagyon kedves,és figyelmes. Egyszóval hangulatfüggő...kiszámíthatatlan,nem bírja a kötöttségeket,nem bírja elviselni,ha parancsolgatni akarnak neki. De nagyon jószívű, és ha úgy adódik kimutatja mit érez,de ha nincs jó kedve,akkor ne mmutat ki semmit...mindemellett sajátos elképzelése van a világról, mindenről sajátos és egyedi véleménye van, intelligens,és művelt,minden témához hozzá tud szólni, maga a személyisége olyan provokatív,hogy mindnekinek van róla véleménye,nagyon megosztó személyiség,kevés ember van akit igazán szeret,de értük bármire képes...

2012. febr. 9. 22:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
sztem minden ember ilyen. Mindenkinek vannak rossz es jo napjai.
2012. febr. 9. 22:48
 12/16 A kérdező kommentje:

azért nem iylen minden ember, kevés oylan fiú van aki határozott,kedves,jószívű,humoros,és szóba mer állni a lányokkal!!!

ja vagy a hangulatfüggőségre gondolsz? hát igen az lehet,de Ő sokkal jobban mint egy átlag ember...

2012. febr. 9. 22:53
 13/16 anonim ***** válasza:

22:42 vagyok , most komolyan, mi dönsük el helyetted ?

Páran már elmondtuk, hogy mit gondolunk a dologról...

Ha a helyedben lennék mindenképpen összejönnék vele.

Ha mégse fog müködni a dolog, akkor koppansz egyet, utána kihevered idövel.

De ha meg se próbálod, akkor egész életedben ott fog motoszkálni az agyadban, hogy biztos, hogy jól döntöttél-e azzal, hogy kihagytál egy olyan lehetöséget, ami az igazi is lehetne akár....

2012. febr. 9. 23:06
 14/16 anonim ***** válasza:

néha nagyon vidám=néha nagyon idiótán viselkedik

néha nagyon maga alatt van=azt se veszi észre h a párja él,hozzá se lehet szólni

Néha kicsit keményen megmondja a véleméynét=bunkó

kiszámíthatatlan=nem tudni h az a kés azért van a kezében,mert krumplit akar pucolni,vagy mosolyt vágni az arcomra

nem bírja a kötöttségeket=nem egy hűséges típus

nem bírja elviselni,ha parancsolgatni akarnak neki=nem lehet megkérni h vigye ki a szobából a koszos tányért,ne pisiljen mellé

de ha nincs jó kedve,akkor ne mmutat ki semmit=magasról lesz@r

mindenről sajátos és egyedi véleménye van=amit ő gondol az a helyes

nem,nem,és nem

én tuti nem

2012. febr. 10. 00:41
 15/16 anonim ***** válasza:
engedd magad neki. Mit veszítesz? Ha nem illetek össze akkor úgy is kiderül. Ha vonzónak találod akkor próbáld meg. ennyit tanácsolok.
2012. febr. 10. 22:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha szeret, énis őt, akkor biztosan.

Ismerek ilyen embereket, 1-2 a legjobb barátom közülük. Van amikor én húzom ki őket a depiből, van amikor ők engem. ;D De ez a jellemzés inkább pasikra jellemző amúgy.

2012. aug. 14. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!