Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Sose hittem abban,hogy valakit ismeretség nélkül lehet szeretni. Én most mégis úgy érzem.

Figyelt kérdés
Mindössze egy randi után nem tudom kiverni a fejemből, pedig nagyon szeretném de nem megy,akármit csinálok csak ő jár a fejembe.Ilyen még nem történt velem soha és esküszöm jobban fáj mintha egy több éves kapcsolatból léptem volna ki vagy hagytak volna el.Mégis milyen módon tudnám végre kiverni a fejemből?:(
2009. jún. 2. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért akarod kiverni a fejedből?Nem lett a randinak folytatása?Szerintem ne kiverni próbáld a fejedből,hanem próbálj kicsikarni újabb randikat.Egyébként az egyik szerelmet csak egy másik gyógyíthatja.
2009. jún. 2. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Én sem hittem benne és mégis igaz! Bár az hogy szeretni erős kifejezés ismeretség nélkül! Úgy mondanám hogy ennyire vonzódni egy olyan iránt akit még nem is láttál csak beszélgettél vele mondjuk msn-en sokat mielőtt találkoztatok, képet nem láttál róla, nem tudtad hogy néz ki, de mégis azt vártad mikor beszélgettek újra, és tudtad hogy ez az ügy nem maradhat annyiba! És amikor találkoztatok, megtetszett tudtad hogy ez a nap nem telhet el úgy hogy ne legyen a tiéd! Bocsi elragadott a hév :D saját story, de bizonyítja hogy lehet ismeretség nélkül szereti, vagyis nagyon vonzódni valakihez és nagyon 'akarni'! Nem írtad le hogy miért kell kiverni a fejedből!
2009. jún. 2. 18:02
 3/5 A kérdező kommentje:

leírom miért kell kiverni a fejemből:

Ezzel a férfival dolgoztam együtt egy-két rendezvényen,már akkor is tetszett és szerintem én is neki de nem volt semmi.Aztán múlt hét hétvégén felvett msn-re és vasárnap megbeszéltünk egy randit hétfőre.Ez elég jól sikerült de mégsem keresett,hát én rákérdeztem,hogy most mi van.Erre leírta,hogy egyedül szeretne lenni mert nagyon fáj a lelke(gondolom volt barátnő) de nem szeretne arra felhasználni,hogy felejtsen,kihasználni pedig nem akar,mert rendes lány vagyok és nem érdemlem meg.Na ez engem annyira szíven ütött,hogy ültem a gép előtt és sírógörcs tört rám,azóta se tudom kiverni a fejemből de nagyon szeretném.

2009. jún. 2. 19:23
 4/5 anonim válasza:
Szia! Sikerült őt elfelejtened?
2009. aug. 5. 00:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Szia

igen azóta van már más de most meg vele vannak problémák.Miért vagyok én ilyen szerencsétlen?!!!!!

2009. aug. 19. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!