Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Sose hittem abban,hogy valakit ismeretség nélkül lehet szeretni. Én most mégis úgy érzem.
leírom miért kell kiverni a fejemből:
Ezzel a férfival dolgoztam együtt egy-két rendezvényen,már akkor is tetszett és szerintem én is neki de nem volt semmi.Aztán múlt hét hétvégén felvett msn-re és vasárnap megbeszéltünk egy randit hétfőre.Ez elég jól sikerült de mégsem keresett,hát én rákérdeztem,hogy most mi van.Erre leírta,hogy egyedül szeretne lenni mert nagyon fáj a lelke(gondolom volt barátnő) de nem szeretne arra felhasználni,hogy felejtsen,kihasználni pedig nem akar,mert rendes lány vagyok és nem érdemlem meg.Na ez engem annyira szíven ütött,hogy ültem a gép előtt és sírógörcs tört rám,azóta se tudom kiverni a fejemből de nagyon szeretném.
Szia
igen azóta van már más de most meg vele vannak problémák.Miért vagyok én ilyen szerencsétlen?!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!