Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam rosszul amikor ezt elmondja a barátom? Veletek előfordult már ilyen?
Légyszives ne nézzetek hülyének,hogy most mivel fogok elő állni.A párommal 4,5 hónapja vagyunk együtt,minden szuper a kapcsolatunkban,megvagyunk egymással,1.hónapja feküdtünk le először,és egy hete elkezdtünk így jobban beszélgetni a szexről,kinek mi a jó,ő hogy szereti,én hogy szeretem.(Előttem egy 3.éves kapcsolata volt,csak azzal a lánnyal volt)
Kérdezgettem,hogy hol szeretné csinálni,vagyis pontosabban,hogy hol csinálta már,milyen helyeken szexelt,tudom én kérdeztem,ő válaszolt...és mikor sorolgatta,nekem olyan rosszul esett,nem tudom miért,akartam tudni,én kértem,örültem,hogy elmondja,de szarul esett. :S nem tudom hogy miért...nem tudom.
Azt mondta,szeretne elmenni bennem,az minden vágya,de persze én nem szedek gyógyszert,így rögtön rá is vágta,de tudja,hogy az lehetetlen,kérdeztem,hogy csinálta-e azt a volt barátnőjével,és mondta hogy igen,kérdeztem,hogy akkor mégis hogy csinálta,ha az se szedett gyógyszer,de nem válaszolt,látta,hogy nekem már ígyis kínos.Na ez újra szöget ütött a fejembe,szinte semmibe se vagyok,leszek,neki első.Lehet,hogy azért van mert túlságosan szeretem?
Tudom,hogy hülyeségeken aggódok,de rosszul esik egyszerün.Veletek volt ilyen? :/
Vizuális típus vagy, még ha nem is gondolsz rá, az
agyadban megjelenik képként hogy a pasid másik csajjal,
és persze ez rosszul esik. Ezzel semmi probléma. Egyéb-
ként meg nem kell az elsőnek lenni, elég az utolsónak
lenni is (értsd úgy, hogy végleg melletted marad) :)
Hát ha ennyire nem tetszik amiket mond, akkor minek kérdezgeted? És miért kell mindig az előző bnőjével kapcsolatos dolgokat elővenni? Az a múlt volt, nem kell vele törődni.
A barátoddal sztem tisztázd azt h ne beszéljetek a régi kapcsolatáról, mert ez neked rosszul esik, nem akarod azt hallgatni h a volt bnőjével ilyen jó volt ez meg az.
De amúgy is, ezek kis dolgok ahhoz h ilyenek miatt bánkódj, nem lehetnek életed végéig olyan pasijaid, akiknek te vagy az első. Ilyen az élet:)
Nem, velem nem volt ilyen. Hogy miért érzed magad rosszul? Lehet, hogy pusztán még éretlen vagy. Majd ha már több és hosszabb kapcsolatod lesz, akkor rájössz, hogy nem érdemes azon rágódni, hogy a pasid mit csinált az előző barátnőjével. A lényeg, hogy veled jól érezze magát, és szerezzetek egy rakás közös élményt. Az meg, hogy te nem leszel neki az első semmiben... És? A harmadik barátnője meg majd kapásból kösse fel magát, mert ő mindenben csak a harmadik lesz?:D Nem mindenben az első a jó, vagy a legjobb. Próbálj meg hozzászokni a gondolathoz, mert amikor 30-40 éves leszel és hasonló korú párt keresel, ott bizony könnyen előfordulhat, hogy előtted már volt egy pár kapcsolata a pasasnak:D
Na a tanúság, hogy ne kérdezgesd a párod olyanról amiről igazán nem is akarsz tudni. És talán jobb is ha nem tudod, mert nincs értelme összehasonlítgatni pontról pontra a ti kapcsolatotokat, és az övékét. Szerintem ezt a barátod sem szeretné.
Butaság volt,erről kérdezni,természetes dolog,ha furán érint.Ahogy te fogalmaztál "szarul" esett neked.Ő csak őszinte volt..
Velem is volt ilyen,persze nem 4,5 hónapja jártunk már,hanem sok éve.Feljött az ex-szex téma,természetesen kedvromboló volt még így több év távlatában is.Aludtunk rá egyet és azóta minden rendben.Nem érdemes a múlttal foglalkozni,már elmúlt.Neked sem kellene ebbe több energiát ölnöd,szerintem.A védekezésre pedig jó lesz,ha odafigyelsz!
Tőlem is kérdezősködött a párom, hogy miket és hogyan műveltem az exeimmel. Nos, én őszintén elmesélgettem a sztorikat neki,-- az eredmény : azóta állandó megfelelési kényszerrel küszködik, és én értetlenül állok a helyzethez. Jobb lett volna, ha nem mondok semmit?!
Te viszont olyat kérdezz, ami ténylegesen érdekel.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!