Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most végképp nem értem. Mondjam meg, hogy fejezzük be az egészet?
A volt bnőmmel minden nap órákat csetelünk. Minden alkalommal ő ír rám, küldi a puszi meg az ölelő jeleket. Szóval tényleg jól el szoktunk beszélgetni de mikor szemtől szemben állok vele akkor már nem erőst beszél velem. Mindig mikor összefutunk az utcán látja, hogy megyek felé de nem néz felém (vmi elfoglaltságot kap:bnőivel beszélget, kirakatot nézeget), s miko már majdnem mellettem van rávág egy mosolygós sziát.
A tegnap is kellett adjak neki valami meghívót, elvette megköszönte, beszéltünk 2 percet s ő már ment is el...pedig gondoltam h beszélgetünk mint a messen.
Szal mit tegyek?...mondjam meg, h akkor ne beszéljünk messen se? Amúgy közös meg1ezés volt a szakítás, nekem még tetszik de érzem, h el tudnám felejteni ha nem írogatna.(újra összejönnék vele ha látnám, h ő kezdeményezne)
Így könnyed elérhető parti vagy számára, ha kellesz neki, akkor se fog nyomulni, mert mindig kéznél vagy :)
Én a helyedben kipróbálnám, hogy pár napig vagy egy hétig nem írnék rá msnen vagy nem válaszolnék, ha ő ír :)
Lehet, hogy egyszerűen csak zavarban van, amikor személyesen találkoztok. Kérdezz rá chatelés közben, hogy miért ilyen, vagy ha nem akarod ilyen konkrétan megkérdezni, akkor csak írj annyit, hogy "élőben miért nem beszélgetünk ilyen jókat?"
Amúgy amíg együtt voltatok, mennyit dumáltatok?
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!