Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem izgatnak fel a fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem izgatnak fel a fiúk, csak a lányok, akkor már végképp leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés

Azt eddig is tudtam, hogy a lányok is érdekelnek. Nem azért, mert divat vagy mert nagyon trendi, hanem már egy olyan 4-5 éve érzem. Ezzel nem volt bajom, de úgy 1-2 éve nem tetszik egy fiú sem. Ha látok az utcán egy helyes fiút, akkor magamban megjegyzem, hogy de jól néz ki, de azt már nem tudnám vele elképzelni, hogy közelebbi kapcsolatba kerüljünk. Sőt, így csak a lányokkal vagyok. Nem minden lányt nézek meg, vagyis nem azokat, akik csinosak stb, hanem ritkán beleszeretek valakibe, akiről tudom, hogy "az" és még a tulajdonságai is tetszenek. Attól, mert mégis vannak fiúk, akiket helyesnek tartok, még elképzelhető, hogy csak a lányokat szeretem?

17L

2010. jún. 4. 22:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha csak a lányok hoznak izgalomba, elég valószínű, h leszbikus vagy.
2010. jún. 4. 22:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, leszbikus vagy!

De ha 100%ra kiváncsi vagy, akkor tedd fel magadnak azt a kérdést hogy "letudnád élni az életedet egy nővel?"

És ahogy válaszolni tudsz a kérdésre egyböl tudni fogod a választ.

21/L

2010. jún. 4. 22:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Kerülj egy fiuval testi kapcsolatba, és ha egyátalán nem élvzed akkor azvagy=]
2010. jún. 5. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!