Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy átlagos vagy átlagon aluli fiatal pasik (15-30) szinte kivétel nélkül egyedülállóak, holott még egy ronda csajnak is jut pasi minden ujjára?
Minden szórakozóhelyen 3-4szer annyi a pasi mint a csaj.
Több fiatal fiú születik mint lány?
Nem azért nincs barátnőd mert csúnya vagy, hanem mert beletörődsz a dologba és nem teszel ellene. EGy jó fodrász, normális öltözködés és egy kis gyúrás, rögtön felvihet átlagos szintre.
Sőt, pont az előtted szóló írta, hogy nem a külső számít néhány lánynál. (mondjuk ezek száma szerintem is nagyon kevés)
Nem szeretek mások lelkébe taposni..:)Így van.Attól még megmondom,ha nem jössz be.
Egyébként nem értem,minek kell így kategorizálni,hogy helyes,átlagos,csúnya.
Nem tudom,én a 20évem alatt sose csináltam ezt.Nekem vagy tetszik valaki,vagy nem.
Vagy tetszik belsőre,de külsőre nem,vagy kívül és belül,vagy kívül,de belül nem.Meg nekem az is furi,hogyha olyat hallok/olvasok,hogy valaki lejjebb ad az igényeiből.Tehát összejön egy úgymond átlagossal/csúnyábbal.Ha én valakivel összejövök az nekem nem átlagos/csúnyább,hanem tetszik úgy ahogy van.Akkor is ,ha mondjuk 10lányból csak nekem tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!