Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem szeret csókolózni, miért?
nem rég vagyunk együtt, eddig sokat csokoloztunk, bár mindig én kezdeményeztem. most már szinte alig engedi, engem zavar, mert sokkal fontosabb lenne nekem mint. szex jelen helyzetben, még is utóbbiban sokkal rugalmasabb. rendes érvet nem tud mondani. pedig szeret, tény nem az az érzelgos lány, durva hogy én jobbnak az vagyok mint. odbujni szeret de azt nagyon, illetve ha a nyakát csókolom azt szereti.
21/f 18/n
Most egy hülye ötlet: Büdös a szád. Lehet dohányzol, ő nem, és akkor iszonyatosan rosszul tud lenni a nő.
Én dohányzok, de ha nemdohányzó barátnőm van, akkor rá
se gyújtok..
Nem feltétlenül kell, hogy büdös legyen a szád ahhoz hogy a lánynak elmenjen a kedve a csóktól. az exemem mi ugyanígy jártunk, és én voltam az aki húzódozott tőle, és nálam a technikájával volt gond. eleinte nem adtam rá semmit, de egy idő után kezdett zavarni, így "abbahagytuk". aztán szép lassan rávezettem arra, hogy én hogy szeretem kapni a csókot, onnantól kezdve nem tudtam vele betelni:D már nem vagyunk együtt (egyéb okok miatt), de mai napig jóban vagyunk, és mondtam is neki a múltkor, hogy az össze emberke közül akivel valaha csókolóztam messziről ő viszi a pálmát. Mai napig emlékszem az utolsó csókunkra, és mai napig belebizsergek ha rágondolok *.*
Szerintem ne erőltesd egy ideig, aztán később játssz vele kicsit, mintha mindjárt megcsókolnád aztán mégse. egy idő után nem fog tudni ellenállni és ő fog megcsókolni téged. ha ez megtörténik hagyd, hogy ő diktálja a tempót, és próbálj odafigyelni a reakcióira is közben:) Nálunk ez maximálisan bevált, és mondom, azóta is ő tartsa a csúcsot csók téren:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!