Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresse meg újra a lányt, vagy hagyjam a dolgot?
Figyelt kérdés
Szóval van egy csaj akivel szerettük egymást (csók is volt amikor találkoztunk), de úgy döntöttünk (inkább ő) hogy hagyjuk a dolgot mert ez nem menne, mivel kicsit messze lakunk egymástól. Azóta 2-3 hét eltelt, de most újra hiányzik, viszont fészről és msn-ről is letöröltem... most keressem meg vagy hagyjam továbbra is... mert látok nála fészen néha 1-2 idézetet (mert megszoktam néha nézni így is) és vannak olyanok amik talán rám utalnak, bár lehet hogy valami más pasira is utalhat... ti mit tennétek a helyemben? =/
17/F
2012. febr. 7. 07:20
1/3 Macs1209 válasza:
Mikor volt ez, és mennyi a távolság?
2/3 anonim válasza:
Szerintem fiatal vagy még egy párkapcsolathoz
3/3 anonim válasza:
hmmm... értem én a helyzetet én például 63 km-re lakok a páromtól mégis meg oldjuk...persze rengeteg pénz és idő kell hozzá... a távolság némely esetben meg erősíti a kapcsolatot... de ehhez elég érettnek kell lenni... ha nem érzitek hogy ez menne akkor tényleg nincs értelme.... felőled meg egy próbát meg ér... el beszélgettek erről hogy hogyan tudnátok megoldani... egy hétvége itt egy hétvége ott... ez is jobb mint a semmi... de csak akkor ha meg ér ennyit nektek ez a szerelem!...sok sikert...és tessék meg beszélni... lehetőleg telefonon vagy személyesen!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!