Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tovább? Mit kéne tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Van egy lány az egyetemen, aki nagyon bejön, és jóban is vagyunk, többször találkoztunk... de én nem nyomultam rá, mert van pasija. Vagyis, mint ma megtudtam, csak volt, mert szakítottak. A kérdésem az lenne, hogy mit kéne most tenni, a várakozáson kívül? (és azt meddig?) Nem akarom ,,letámadni" de lemaradni sem róla...

Normális válaszokat kérek! Előre is köszi!

2012. febr. 6. 23:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Beszélj vele, hogy hogyan viseli a szakítást és hogy akar-e társat a közeljövőben. A szakítás okaira ne térj ki.
2012. febr. 6. 23:57
 2/4 anonim ***** válasza:
hívd el egy teára. ebben a hidegben senki nem mondana nemet :D aztán ott beszélgess vele egy kellemeset, semmiképp ne nyomulj, de éreztesd, hogy kedveled.
2012. febr. 7. 00:04
 3/4 A kérdező kommentje:

Első: nem korai ez még?

Második: mint mondtam, már többször találkoztunk, és megvan a szimpátia... most azt kéne kitalálni, hogy ezt hogy vigyem tovább úgy, hogy ne ,,ijedjen" meg :P

2012. febr. 7. 00:07
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem a következőt csináld: Barátkozz vele, vidd el kávézni. És mondogasd neki, hogy nem akarod zavarni, de látod, h szomorú és nem akarod egyedül hagyni, hogy ne gondoljon a szakításra. Olyat érdemelsz aki törődik veled tb. Nyisd fel a szemét, tudatalatt. Célozgatva, de óvatosan.
2012. febr. 7. 03:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!