Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Hogyan adjam a tudtára, hogy ez így nem mehet tovább?
"Majd megmondtam neki,hogy ezzel engem tönkre tesz erre pedig ezt válaszolta: Ha nemtetszik akkor keress másik pasit. Mire utalhat ez?"
Ez kislány arra utal, hogy a barátod (nem tudom, hány évesek vagytok) egy éretlen, és kompromisszumképtelen srác, akinek az érzelmi intelligenciája sem lehet túl magas.
Jós nem vagyok, de feltételezem, ha erre úgy reagált, "ha nem tetszik, keress mást", a jövőben sem várható sok jó tőle, ha problémát kell majd megbeszélnetek.
Összegezve:
- éretlen
- nem vesz téged komolyan
- nem érdekli az sem, ha neked fájdalmat okoz
Ha ez kell neked még tovább, akkor hajrá.
Hidd el, az, hogy szereted, egy idő után édes kevés a másik vad hülyeségeivel szemben, amiken képtelen, vagy nem is akar változtatni.
Amúgy meg a játékfüggőségre én keresnék neki egy szakembert a szülei helyében.
Az én tanácsom az (mivel én is nagyon szeretem a páromat és mindent megtennék érte:)), hogy beszélj az anyukájával. Tanácsolad azt neki, hogy üljön le vele nagyon komolyan beszélgetni lehetőleg az apukával együtt.
Megmondom őszintén, az én szüleim "elkobozzák" a hugomtól a számítógépet, ha rossz jegyeket hord haza. Én javasolnám most ezt is esetleg... Szerencsés esetben elgondolkodna szerintem.
Ha ez sem használ, vigye el egy pszichológushoz. Ez szerintem már a szenvedélybetegségegy igen súlyos fázisa. Gondolom a srác kiskorú, így most még el lehetne húzni, később már nem nagyon.
Szerintem ez a fiú beteg, úgyhogy ordítozással vagy követelőzéssel csak rontanál a helyzeten. Ez ugyanolyan szenvedélybetegség, mint a kábítószer- vagy alkoholfüggőség. Csak a türelem segíthet, de néha még az sem :(
Szerintem tanulmányozd át a fenti anyagot (a Google ezt adja ki első helyen a "játékszenvedély" kulcsszóra), és ha kell, mutasd meg a barátod szüleinek is.
Sok sikert és kitartást mindkettőtöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!