Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Donmogyoróscsirke kérdése:
Vajon velem van a baj vagy télleg nem akarja?
Figyelt kérdés
Egyszerűen úgy érzem a barátnőm nem kívánja a szexet velem :( Régebben ha volt valami program, kitalálta hogy előbb menjek fel hozzá, mert szeretné csinálni. Beszéltünk róla, új dolgokat kipróbáltunk, és ha pl. megvolt neki akkor arról ábrándoztunk hogy de jó lenne már. Most egyáltalán nem beszélünk róla, legutóbbi időbe mindig ugyanolyan minden, és nem úgy tűnik mintha nagyon lelkesítené a dolog, vagy érdekelné :s vélemény?2012. febr. 6. 21:35
1/7 anonim válasza:
nem veled van a baj,ez nálunk is volt így,de próbálj meg vele beszélni lehet ö ugyanezt gondolja mint te ,hogy te nem akarod
2/7 A kérdező kommentje:
említettem de kerüli a témát, nagyon megbízom benne, de arra is rákérdeztem hogy ugye nincs más az életében hogy amiatt lenne ez a nagy eltérés, de azt mondta h hülyeségeket beszélek
2012. febr. 6. 21:43
4/7 anonim válasza:
igen beszéld meg vele, ne féltékenykedj,bizzál benne
5/7 anonim válasza:
szerintem meg kuld a pi aba mert tutira mas izgatja
7/7 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy van valakije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!