Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, hogy kiderítsem mennyit érek a szemébe?
van egy lány, állandóan ráírok, beszélgetünk, és elköszönünk.... ez mindig így van, amikor fent van... viccelődök vele, veszi is a viccet, és általában felesleges dolgokról beszélünk, meg arról hogy mi történt a másikkal... ez a lány távol lakik tőlem, de továbbtanulás által tudok oda menni ahova ő is jár, tehát bármi lehet belőle...
hétfőn beszéltem vele, utána elhatároztam, hogy tesztelem, hogy fontos vagyok e neki valamennyire is, de nem írt /de volt fent többször is, mert láttam /... tegnap ráírtam, mert már beszéltem volna vele... de nem akarok hülyét csinálni magamból, olyanra nem akarok időt szánni, aki le se ***r.
mostantól nem írok rá.... mennyi idő az, amin belül kellene jelentkeznie ?
ui: kellene tanács is ! valamiért nem merek a városomban /kisváros/ ismerkedni... mindenki ismer mindenkit kb a fiatalok között, ezért gátlásaim vannak... de nem tudom miért... vidéki lányokkal kerülök mindig közelebb vidéki bulikban...
köszi előre is!
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!