Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van rá hogy engem választ?
Figyelt kérdés
Van egy lány akinek régebbóta van barátja, de több hete mióta megismerkedtünk, vonzódunk egymáshoz és velem is jár. Le is feküdtünk, de nem tudja, hogy kit válasszon. Vagy csak nem akarja eldönteni? Mi lenne a jó megoldás szerintetek?2009. jún. 1. 19:23
11/11 anonim válasza:
én is voltam ilyen helyzetben bár én nem feküdtem le vele...csak taliztunk.. talán azért nem tud dönteni mert fél az újtól..a csalódástól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!