Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van rá hogy engem választ?
Figyelt kérdés
Van egy lány akinek régebbóta van barátja, de több hete mióta megismerkedtünk, vonzódunk egymáshoz és velem is jár. Le is feküdtünk, de nem tudja, hogy kit válasszon. Vagy csak nem akarja eldönteni? Mi lenne a jó megoldás szerintetek?2009. jún. 1. 19:23
1/11 anonim válasza:
Választania kell, minél hamarabb, mert ez így nem korrekt. Téged nem zavar, hogy van pasija?
2/11 A kérdező kommentje:
de, én komolyabb kapcsolatot szeretnék vele.
2009. jún. 1. 19:30
3/11 anonim válasza:
szerintem ultimatumot kell adnod neki, mert ez igy senkinek nem jo... altlaban, akik belemennek egy ilyen harmas kapcsolatba ugy, hogy ök vannak közepen nem akarnak valasztani. Ha veled akarna lenni, miert ne szakitana az elözö parjaval, hiszen ott vagy neki te, mint biztos pont....
4/11 anonim válasza:
Hát szerintem is választás elé kell állítani, mert így sem veled, sem a másik barátjával nem korrekt.
5/11 anonim válasza:
Hát, ha Te komolyabb kapcsolatot szeretnél vel, akkor ez a kezdet elég gáz..
6/11 A kérdező kommentje:
hogy értve gáz? tudom hogy van barátja.....
2009. jún. 1. 19:54
7/11 anonim válasza:
Hát éppen ez az, hogy van barátja, mégis veled kavar. Nem mondom, hogy téged is meg fog csalni, ha esetleg összejöttök, de ez azért már elárul valamit a hozzáállásáról.
Válasszon köztetek. Ha nem tud, vagy nem akar, mondj le róla.
8/11 anonim válasza:
Ezt most komolyan kérdezed? Egyszerre két pasival kavar, nem tudja, hogy kit válasszon, stb.Nyugodt lennél, ha "hivatalosan" más csak Te lennél a képbe? Nem motoszkálna ott a kisördög, hogy mivan akkor, ha valakivel megismerkedik, és vonzódik hozzá?
9/11 anonim válasza:
Ez az, jól mondják előttem. Nekem már megszólalt volna a vészjelző a fejemben. Egy ilyen lánytól - már bocsánat - de nem lehet sok jót várni. Mondd meg neki, hogy válasszon. Ha nem téged választ, szerintem még akkor is jól jársz.
Mindenesetre én magamból indulok ki, és nem tudnám ezt csinálni mással, sőt, nem is mennék bele hasonlóba.
10/11 anonim válasza:
gyorsan lépj vmit mielött jobban belekeveredsz! Csak tudom én is voltam ilyen helyzetben, jobban mondva a lány helyében tudom mi játszódik le benne. Kötődik még a barátjához fél otthagyni mer mi lesz ha veled nem jön össze, ha mégiscsak ö lett vna a jobb, de akkor már nem tud visszamenni hozzá.Biztosat a bizonytalanért nehéz ott hagyni, azt meg már nem is említem hha télleg nagyon nagyon érdekelnéd már rég otthagyta vna. Csak ug ymondom h én anno a régivel maradtam, nem minden csaj ugyanolyan ez csak egy eset.De ki tudja, ahogy a többiek is mondták adj neki ultimátumot, vagy a másik vagy te. 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!