Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ti örülnétek egy ilyen levélnek? Vagy megijednétek?
A helyzet a következő: 25 éves lány vagyok, a barátom 24. Több, mint négy éve vagyunk kapcsolatban. A barátom tegnap megkérte a kezemet. :)
Tudni kell, hogy mi nem vagyunk túlzottan érzékeny, romantikázós típusok, nem jellemző, hogy szavakba öntenénk érzéseinket... Igazából a néha kimondott "szeretlek"-en kívül néha-néha hangzik el egy romantikusabb mondat. (De persze éreztetjük, és kimutatjuk a szeretet, ezzel nincs gond.)
Ezért nem tudom, mennyire örülne a következőnek: egy éjszaka, mikor kb. másfél éves volt a kapcsolatunk, és éppen távol voltunk (akkoriban ez elég gyakori volt sajnos), már nagyon nem bírtam magammal. Hiányzott, és a kapcsolatunkon gondolkoztam, hogy mennyire szeretem, és hogy milyen jó lenne, ha ezt ő is tudná. El akartam neki mondani, mit érzek, miért szeretem, ilyesmik. Szóban ezt nem mertem volna elmondani neki, féltem kifejezni az érzelmeimet, bár tudom, hogy a párom előtt nem kellene.
Aznap éjjel elkezdtem írni egy levelet. Egy kézzel írt szerelmes levelet egy egyszerű vonalas papírra. Az érzéseimmel, a reményeimmel, a gondolataimról. Megköszöntem, hogy ott van nekem, hogy szeret. Hogy mit éreztem iránta az első találkozáskor, hogyan izgultam, hogy tetszem-e neki, és hogy hogyan alakultak az érzéseim, ahogy komolyodott a kapcsolat. Szóval ilyesmik...
Aznap éjjel hat oldalt írtam, és utána néha, ha rámjött az "ihlet", hogy most azonnal szerelmet akarok neki vallani, írtam hozzá valamennyit. Most 13 oldalnál jár a levél, és azt hiszem, ez a végeleges. Az eljegyzésünk szép, romantikus volt, és úgy éreztem, én is adok neki valamit ezzel a levéllel. Igazából sosem tudtam, hogy valaha oda fogom-e neki adni, de most szeretném.
Nem tudom, egy férfi mit szólna egy ilyesmihez. Túl nyálas? Kislányos? Ódivatú? Nevetséges? Van, aki ennek örülne?
(Tudom, tudom, nekem kell ismernem a párom...)
ennél szebbet nem adhatsz neki, nagyon szeretné. :)
úgyhogy csak hajrá! :)
(majd írd meg, h h sikerült :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!