Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Egy kis közvéleménykutatás. Hányan vagyunk ezen az oldalon, akiknek még nem volt sosem kapcsolata és miért?
Figyelt kérdés
Kezdem én a sort: 22 éves, alacsony, vékony fiú vagyok, szerintem ez már önmagában elég, hogy ne legyen sose barátnőm, de igazából még félénk, önbizalomhiányos, önbecsülésem nulla típus vagyok jellemre, így már biztos volt a "siker", hogy még 22 éves koromig sem szerethettem senkit sem és viszont sem szeretett senki sem.2012. febr. 5. 21:34
21/26 anonim válasza:
Az itteni sírás biztos barátnőt/barátot fog eredményezni..
Most jöhet egy olyan kérdés, hogy hányan vannak ilyenek a fészbúkon?! :D
22/26 anonim válasza:
hiába nem vagy vallásos, attól még így lesz
23/26 A kérdező kommentje:
ma 22:18
de én csak egy rendes, normális, nekem tetsző barátnőre vágyom, szeretni szeretném és, hogy ő is viszont szeressen
miért nem kapom meg? :(
2012. febr. 6. 22:50
25/26 anonim válasza:
csak kicsit kondizz, egyedül terem nélkül is ugyanúgy meg lehet csinálni szinte mindent, többet is fogsz tőle enni, hamar látszik a változás, nem kell vagyonokat költened, vannak haverjaim akik kínaiból öltözködnek, és sokszor divatosabbak mint a "páwák", hajad arcod tedd/tetesd rendbe, ha igényli, a kondi azért ad önbizalmat, vagy esetleg küzdősport, de az nem igen fog meglátszani rajtad
26/26 anonim válasza:
Azért nem kapod meg, mert arra vársz, hogy a karjaidba repüljön... Miért nem teszel érte valamit? Könnyű arra fogni, hogy alacsony és vékony vagy, és ezért nincs senkid. Jó lehet örökös tagadásban élni, de mi lenne ha tennél is valamit ahelyett, hogy csak annyit kérdezel, hogy miért nem kapod meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!