Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen álmaitok tökéletes kapcsolata?
Nincs olyan hogy tökéletes kapcsolat:) az túl unalmas lenne nekem.
Az én kapcsolatomat majdnem tökéletesnek mondanám! Majd 1 éve tart. én 18 ő 20.
Majdnem minden nap együtt vagyunk, sokat piszkáljuk egymást poénból, sose veszekszünk, persze 1-2 duzzogás stb előfordul, a sex is nagyon jó vele. :)
Ő nagyon figyelmes velem, sosem bunkóskodik, ha esetleg csúnyán beszélne velem, mert valami miatt ideges és rajtam csattana, akkor rászólok és észreveszi magát. Ugyan ez fordítva is.
Őszinték vagyunk egymással. :) Szerintem ez így jó:)
Mint említettem sokszor piszkáljuk a másikat(csikizések, bökdösések, "birkózás" :D)
De sokszor van hogy csak lefekszünk összeölelkezve az ágyba és beszélgetünk, vagy délutáni közös alvókát tartunk egy-egy kimerítő nap után.
(akkor lenne teljesen tökéletes, ha nem lennének ici-pici civakodások) :)
Bocsi, átfogalmaznám, nekem ez a tökéletes kapcsolat!:)
(Amúgy lány lennék:)
Minimum 14evesen kene szerintem elkezdeni a fiuzast,ilyenkor minden mas ..Az elso szerelmunkre sajnos mindig vissza fogunk emlekezni meg az elso csokra,ezek az emlekek mindig megmaradnak.
S egy tokeletes kapcsolat olyan,hogy megertjuk egymast elfogad olyan amilyen vagyok...s kitart mellettem ameddig csak lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!