Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, fiúk! Egy kis közvélem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Egy kis közvéleménykutatás. Hányan vagyunk ezen az oldalon, akiknek még nem volt sosem kapcsolata és miért?

Figyelt kérdés
Kezdem én a sort: 22 éves, alacsony, vékony fiú vagyok, szerintem ez már önmagában elég, hogy ne legyen sose barátnőm, de igazából még félénk, önbizalomhiányos, önbecsülésem nulla típus vagyok jellemre, így már biztos volt a "siker", hogy még 22 éves koromig sem szerethettem senkit sem és viszont sem szeretett senki sem.
2012. febr. 5. 21:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt még soha barátnőm. Kezdeményeztek már nálam lányok, nem is egy. Ezekkel az volt a baj, hogy akkor vagy nem voltam még érett a dologra vagy pedig nem tetszett a lány.

Ebből azt gondolom, hogy nem lehetek olyan bányarém. Mégis nehéz elhinnem, hogy sikerem lehetne a nőknél.

A másik ok ami miatt nem volt eddig barátnőm az az, hogy mindig volt fontosabb (tanulás, barátok, hobbi stb.).

Most már szeretnék párt, de a kezdeményezés nehéz. Ilyen az élet, majd lesz ahogy lesz.

19F

2012. febr. 5. 22:14
 12/26 anonim ***** válasza:

18 éves, fiú, szerencsétlen (vagy csak balfаsz?)

se kapcsolat se "semmi" :D

félénkség, önbizalomhiány, önbecsülés nulla

2012. febr. 5. 22:16
 13/26 anonim ***** válasza:
Akkor te nem tudod mi az hogy közvélemény-kutatás! Ennek meg van a saját törvénye, a véleményeket be kell sorolni csoportokba, rendszerezni, feldolgozni kell, ez legjobb esetben is csak egy kis buta írás, sok minden nem jön le belőle!
2012. febr. 5. 22:16
 14/26 anonim ***** válasza:
Fölösleges közvélemény-kutatást tartanod, mert az oldal látogatói nem reprezentálják megfelelően a magyar társadalom összetételét. A GYK-n alapvetően 3 nagy csoportot figyelhetsz meg: a trollokat, azokat akiknek nincs semmi gondjuk az élettel, boldog párkapcsolatban élnek vagy fel tudják dolgozni egyedül is a szingliséget, ne adj isten még élvezik is, és a harmadik csoport az abszolút hopelessek. Arra vágysz, hogy ez a harmadik csoport rád találjon és együtt sírjátok ki magatokat?!?
2012. febr. 5. 22:38
 15/26 anonim ***** válasza:

jobb mint ha leugrana egy hídról...

"ha nem kapsz meg valamit vagy valakit, az azért van mert Isten valami jobbat tartogat neked"

2012. febr. 5. 23:52
 16/26 A kérdező kommentje:

ma 23:52

nem vagyok vallásos

2012. febr. 5. 23:56
 17/26 anonim ***** válasza:
kérdező, mindenkinek megvan valahol a párja! :) hidd el. volt egy elég ápolatlan oszttársam középsuliban és lett egy gyönyörű barátnője :P
2012. febr. 6. 00:27
 18/26 A kérdező kommentje:

ma 00:27

nem vagyok ápolatlan -.-

2012. febr. 6. 00:46
 19/26 anonim ***** válasza:
nem rád céloztam! :P
2012. febr. 6. 00:53
 20/26 anonim ***** válasza:

21:57 Nem szerencsétlen vagy, hanem válogatós. Ha nemcsak a legjóképűbb srácoknak adnál esélyt, lett volna már normális kapcsolatod.

Nekem 2 db 2 hónapos kapcsolatom volt eddig, de az is csodával ér fel. Többet még ilyen rövid se lesz valszeg, mert én is alacsony meg vékony vagyok, ráadásul a fejem is nagyon ocsmány.

2012. febr. 6. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!