Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Egy kis közvéleménykutatás. Hányan vagyunk ezen az oldalon, akiknek még nem volt sosem kapcsolata és miért?
Nekem sem volt még soha barátnőm. Kezdeményeztek már nálam lányok, nem is egy. Ezekkel az volt a baj, hogy akkor vagy nem voltam még érett a dologra vagy pedig nem tetszett a lány.
Ebből azt gondolom, hogy nem lehetek olyan bányarém. Mégis nehéz elhinnem, hogy sikerem lehetne a nőknél.
A másik ok ami miatt nem volt eddig barátnőm az az, hogy mindig volt fontosabb (tanulás, barátok, hobbi stb.).
Most már szeretnék párt, de a kezdeményezés nehéz. Ilyen az élet, majd lesz ahogy lesz.
19F
18 éves, fiú, szerencsétlen (vagy csak balfаsz?)
se kapcsolat se "semmi" :D
félénkség, önbizalomhiány, önbecsülés nulla
jobb mint ha leugrana egy hídról...
"ha nem kapsz meg valamit vagy valakit, az azért van mert Isten valami jobbat tartogat neked"
ma 23:52
nem vagyok vallásos
ma 00:27
nem vagyok ápolatlan -.-
21:57 Nem szerencsétlen vagy, hanem válogatós. Ha nemcsak a legjóképűbb srácoknak adnál esélyt, lett volna már normális kapcsolatod.
Nekem 2 db 2 hónapos kapcsolatom volt eddig, de az is csodával ér fel. Többet még ilyen rövid se lesz valszeg, mert én is alacsony meg vékony vagyok, ráadásul a fejem is nagyon ocsmány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!