Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen szeretnél gyereket?
28-30 évesen szeretnék, de erre jelenleg elég kevés esélyt látok.
22/F
26 és 32 között, mondjuk hármat.
19F
30 éves korom alatt semmiképp. Ahhoz előbb meg kell teremteni az anyagi hátteret... És a jelenlegi helyzetben ez elég nehéz lesz.
Már ha egyáltalán szeretnék gyereket... Az sem biztos...
21F
Még csak nem is gondolkoztam róla érdemben soha. Ahhoz először kéne egy stabil párkapcsolat és stabil anyagi háttér...
26/F
25 és 30 között, még függ a leendő édesanyától is, akit sajnos egyelőre még nem találtam meg.
20/F
Elsőt 26-27 évesen, másodikat 2-3 évvel később, de persze ez nagyon sok mindentől függ. :)
19/L
Ahogy kinéz a gazdaság recessziója, és amilyen egzisztenciát lehet itt teremteni, remélem míg ebben az országban vagyok véletlenül se lesz.
Elég ha velem ki van cseszve, a gyerekemmel nem akarok, hogy ide születik.
Én olyan 30 éves koromra már szeretnék családot.
De egyelőre még a párom sincs meg :(
22L
Tizenévesen úgy gondoltam huszonnégy évesen, elég érett leszek rá, férjhez megyek addigra, ma már inkább húzom-halasztom a dolgot, mert még szeretnék élni. Nem nézek ki 26-nak és nem is érzem magam annyinak. 29 évesen talán már lehet róla szó.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!