Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mi lenne a reakciótok?
Legyél spontán és magabiztos, az a legfontosabb az ismerkedés ilyen formájánál. Nekem volt már a vonaton hasonlóban részem és a WC-ben szexeltünk a lánnyal, az lett a vége!
25F
Én sosem bánom, ha valaki szóba akar elegyedni velem, pláne ha hosszabb úton vagyok. Azt utálom, ha valaki nagyon erősen nyomul ilyen helyzetben, mert nem tudom otthagyni, bunkó nem akarok lenni, de ez kihozza belőlem és egyszerűen baromira kellemetlenül érint.
Többször is beszélgettem már így srácoktól kezdve idős nénikig mindenkivel hosszabb rövidebb utakon, én olyan ember vagyok, aki örül a közeledésnek. Nagyon szeretek jókat beszélgetni, tehát nembaj ha van közös téma. Tehát nyilván nem zavarnálak el, de azért ne légy tolakodó, mert az inkább kellemetlen/kényelmetlen.
Nekem semmi bajom nem lenne vele, sőt, imponálna, ha valaki csak úgy megszólítana. Én is csináltam hasonlót, mikor láttam, hogy egy szimpatikus srác a metróban zenét hallgat odamentem hozzá, kivettem az egyik fülhallgatóját, zenét hallgattunk és beszélgettünk :) Az egy dolog, hogy később kiderült, hogy nem egészen olyan, mint hittem, de próba szerencse.
Szerintem sose félj ilyet csinálni, ki tudja, lehet hogy az optimális partner mellett mész el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!