Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barát zónából átkerülni Lehetséges pasi zónába lehetséges? Csajok hogy vagytok vele?
Ha úgy érted, hogy baráti kategóriából átkerülni férfi kategóriába, hát az nagyon ritka.
Én legtöbb esetben a fiúbarátaimat szinte lányként kezelem, már csaknem a legjobb barátnőim szintjén.
Szóval az esély, hogy egy jó barátot, szex-szimbólumként (vagyis kívánatos hímegyedként) kezeljek, kizárt! 21
Nehéz.
Alapból eszem ágában sincs férfiként tekinteni a barátaimra. Mintha egyneműek lennénk, eszembe sem jut, hogy ő férfi, én pedig nő vagyok.
Nem is tudom mivel lehetne ezt eszembe juttatni, úgyis csak legyintenék, mert nem venném a célzásokat.
Ha az illető képes olyan kifejezést használni, mint a "barát zóna", akkor sehogy. Komolyan. Nagyon-nagyon gáz.
Egyébként a lányok nagyon hamar hajlamosak belezúgni egy srácba. Ha veled csak barátkozik a lány, az szinte biztos, hogy azért van, mert nem tetszel neki, nem tart elég férfiasnak. Mondjuk ha nem "átkerülni" akarnál a "lehetséges pasi" zónába, hanem inkább vinnél neki egy szál virágot, amikor legközelebb találkoztok, valószínűleg máris férfiasabbnak tartana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!