Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy fiú folyton bámul?
Folyton néz engemet.Néha tök jo fej ,de néha köcsög ,de mindíg néz.
Ma 25-szer nézett amikor láttom ezt onnajd tudom mert mindíg amikor rám nézett tolall húztam egy csíkot a tenyeremre.
Azért néz mert tetszel neki.
"Néha tök jo fej ,de néha köcsög"
Azért jó fej mert tetszel neki és azért köcsög néha mert ilyenek vagyunk. Rám is illene ez a leírás a "néha" szót leszámítva, mert én sajna elég gyakran vagyok köcsög. 19/f
"(vagy mit)" - :)) ezen most vigyorogtam egyet :D
Gondolom kedvel téged, bár ha tényleg más suliba mész akkor nem tudom, hogy lenne-e értelme összejönnötök. Ha közel laktok egymáshoz és a sulik sincsenek túl messze akkor szerintem nyugodtan beszélgessél vele aztán majd meglátod hogyan tovább.
Az, hogy külön suliba fogtok járni szerintem csak jót tesz a viszonyotoknak. Legalábbis én mindig utáltam egy velem egy suliba járó lánnyal randizgatni. Lehet ő más, nem tudom, ezt majd vele kellene megbeszélned.
Szerintem ha köcsög és közben kedves akkor ugratni szeretne, viccelődik. Nem tudom hány éves a srác, de nem csinálja rosszul, szilveszterkor én is így jöttem össze egy csajszival :D 22:02-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!