Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátomnál találtam egy nevet és egy telefonszámot? (lent) ---->
A nők és a hiszti... egek.
Tudod iwiwen nem csak név alapján lehet keresni, sőt, úgy nem érdemes, mert egy névhez több ember is tartozhat.
Te nem szereted a barátod. Te birtokolni akarod.
Ha szeretnéd, akkor azt akarnád, hogy neki jó legyen. Akkor nem idegesítenéd, gyanusítanád, aláznád meg.
Nagyon fiatal vagy még és nagyon rossz hozzáállással indulsz.
Egy kapcsolat akkor jó, ha biztonságot, megértést, szeretetet, nagyon jó szexet jelent.
Nem akkor, ha számonkérést, gyanusítgatást, hisztit, idegesítést, veszekedést.
Nem akarom tudni mit csinál a párom a munkahelyén, mert azaz ő dolga. Nincs is arra időm, hogy számonkérjem. Én is dolgozom, tanulok, gyereket nevelek. Nincs 3 órám, hogy kikérdezzem és nem is érdekel. Azokat az órákat amiket együtttöltünk azokat békében, nyugalomban szeretnénk tölteni. Csak egymással foglalkozva.
Gondold már végig mit művelsz, ki a csuda bírná ki melletted?
Olvasom a válaszaid.. és röhögök.
Fiatalabb vagyok nálad, de sokkal érettebben gondolkodom, mint te.
Amit te csinálsz, annak köze sincs a szerelemhez és egyáltalán nem normális dolog.
Önző vagy, de borzasztó önző.
Látod, mindenki azt mondja, hogy változtatnod kéne, nem igaz, hogy te ezt nem veszed észre.
Nagyon nem ismered még magad, hihetetlenül tapasztalatlan vagy még.
Nézz magadba tényleg, és próbáld magad megváltoztatni, mert így senki se fogja melletted sokáig bírni..
Amúgy lehet, hogy írtad már, de mióta vagytok együtt és hány éves a barátod?
Szerintem nincsen köztük semmi, az csak egy telefonszám.
De a lánynak butaság volt ész nélkül írni. A párod aláztad meg vele. Egyszerűen hülyét csináltál belőle. Ha nincs köztük semmi, akkor azért, ha meg van, akkor azért. Gondolkodj! Ha a csaj a szeretője lenne, akkor gondolod majd olyan bolond lenne, hogy neked bevallaná? Pfff. Naív vagy. Most meg csak szimplán hülyének nézi a párod, hogy ilyen hisztis p_val jár (nem sértés, de tényleg az vagy ebben az ügyben).
A féltékenység ellen mit kéne tenned? Én 16 voltam, amikor összejöttem a párommal, most 25 vagyok. Én is voltam féltékeny, aztán rájöttem, hogy csak magam meg őt égetem a hisztikkel. Mostmár inkább úgy vagyok vele, hogy ha meg akar csalni, nem tudom megakadályozni a cirkuszokkal sem. Menjen ha akar, ha már csak a fejébe megfordul, már régen rossz a kapcsolatunk, oda meg még te se láthatsz be:)(a saját pasidéba). Nem nyomozok utána. Tudom mi történik vele napközben, de nem percről percre, csak 1-2 fontos eseményt. Nem is érdekel, hogy kivel mit beszél, csak az olyanok, melyek engem is érintenek. Egyébként teljesen megbízom benne és magamban is, tudom hogy nem csal meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!