Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a barátomnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátomnál találtam egy nevet és egy telefonszámot? (lent) ---->

Figyelt kérdés
Azzal az indokkal irta fel hogy iwiw-en akarja bejelölni :| Igaz ő nem ért hozzá,és munkatársak is! A lánynak van barátja ! A lánnyla beszéltem nem tud semmiről :| Elég érdekes
2009. jún. 1. 13:31
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Persze! A szerelem nem ilyen hogy hagyom és nem érdekel mit csinál ! Nem tudom miért várna rám nagyon csúnya dolog ha a szivemet lelkemet kiteszem egy kapcsolatban !
2009. jún. 1. 14:56
 32/41 anonim ***** válasza:
72%

A nők és a hiszti... egek.

Tudod iwiwen nem csak név alapján lehet keresni, sőt, úgy nem érdemes, mert egy névhez több ember is tartozhat.

2009. jún. 1. 14:56
 33/41 A kérdező kommentje:
És a féltékenység ellen hogy tegyek ha ilyen okos vagy ?:D Sehogy nem lehet ellene tenni ha szerelmes vagy!
2009. jún. 1. 14:58
 34/41 anonim ***** válasza:
83%

Te nem szereted a barátod. Te birtokolni akarod.

Ha szeretnéd, akkor azt akarnád, hogy neki jó legyen. Akkor nem idegesítenéd, gyanusítanád, aláznád meg.

Nagyon fiatal vagy még és nagyon rossz hozzáállással indulsz.

Egy kapcsolat akkor jó, ha biztonságot, megértést, szeretetet, nagyon jó szexet jelent.

Nem akkor, ha számonkérést, gyanusítgatást, hisztit, idegesítést, veszekedést.

Nem akarom tudni mit csinál a párom a munkahelyén, mert azaz ő dolga. Nincs is arra időm, hogy számonkérjem. Én is dolgozom, tanulok, gyereket nevelek. Nincs 3 órám, hogy kikérdezzem és nem is érdekel. Azokat az órákat amiket együtttöltünk azokat békében, nyugalomban szeretnénk tölteni. Csak egymással foglalkozva.

Gondold már végig mit művelsz, ki a csuda bírná ki melletted?

2009. jún. 1. 15:03
 35/41 anonim ***** válasza:
72%

Olvasom a válaszaid.. és röhögök.

Fiatalabb vagyok nálad, de sokkal érettebben gondolkodom, mint te.

Amit te csinálsz, annak köze sincs a szerelemhez és egyáltalán nem normális dolog.

Önző vagy, de borzasztó önző.

Látod, mindenki azt mondja, hogy változtatnod kéne, nem igaz, hogy te ezt nem veszed észre.

Nagyon nem ismered még magad, hihetetlenül tapasztalatlan vagy még.

Nézz magadba tényleg, és próbáld magad megváltoztatni, mert így senki se fogja melletted sokáig bírni..

Amúgy lehet, hogy írtad már, de mióta vagytok együtt és hány éves a barátod?

2009. jún. 1. 15:56
 36/41 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem nincsen köztük semmi, az csak egy telefonszám.

De a lánynak butaság volt ész nélkül írni. A párod aláztad meg vele. Egyszerűen hülyét csináltál belőle. Ha nincs köztük semmi, akkor azért, ha meg van, akkor azért. Gondolkodj! Ha a csaj a szeretője lenne, akkor gondolod majd olyan bolond lenne, hogy neked bevallaná? Pfff. Naív vagy. Most meg csak szimplán hülyének nézi a párod, hogy ilyen hisztis p_val jár (nem sértés, de tényleg az vagy ebben az ügyben).

A féltékenység ellen mit kéne tenned? Én 16 voltam, amikor összejöttem a párommal, most 25 vagyok. Én is voltam féltékeny, aztán rájöttem, hogy csak magam meg őt égetem a hisztikkel. Mostmár inkább úgy vagyok vele, hogy ha meg akar csalni, nem tudom megakadályozni a cirkuszokkal sem. Menjen ha akar, ha már csak a fejébe megfordul, már régen rossz a kapcsolatunk, oda meg még te se láthatsz be:)(a saját pasidéba). Nem nyomozok utána. Tudom mi történik vele napközben, de nem percről percre, csak 1-2 fontos eseményt. Nem is érdekel, hogy kivel mit beszél, csak az olyanok, melyek engem is érintenek. Egyébként teljesen megbízom benne és magamban is, tudom hogy nem csal meg.

2009. jún. 1. 16:00
 37/41 anonim ***** válasza:
72%
Ne haragudj, de hiába vagy 17 a felfogásod kb. 14. Mindenki gyanakodnak ilyen esetben de az túlzs hogy irsz neki egy levelet. Ezzel telejsen lejáratod magadatt nem csak a párod elött hanem a csaj elött is. Ne haragudj de ez az igazság....
2009. jún. 1. 16:01
 38/41 A kérdező kommentje:
:D:D:D:D hát Istenem ha szeretem és ? akkor mivan ..legalább a körmére nézek !!!! Nem tehetem meg ? kik vagytok ti jajjj....pfff... szánalom .Nem majd te mondod meg milyen kérdést irok ki ugye?:D
2009. jún. 1. 17:11
 39/41 A kérdező kommentje:
2,5 éve vagyunk együtt régebben is voltak huzásai de akkor soha nem vertem ki a hisztit most ugy éreztem be telt a pohár sok gondunk van nem érzem magam kellemetlen helyzetben nem mondott semmit a lányról hogy nincs köztük semmi persze azt sem mondta hogy van.Ha a bizalom megingott már ugysem tudom kezelni a dolgot ugy hogy ne érdekeljen pont egy ilyen dolog ha elfordítottam volna a fejem lehet akkor éreztem volna magamat pocsékul,de igy jobb ha tudom a lánytól is. Most nem olyan levélre kell gondolni hogy rárontottam és minden K. elmondtam-nem tök normálisan leirtam neki hogy mivolt és ennyi. Én szerintem ezért nem járattam le magam senki elött!Ember válogatja és minden kapcsolat más és valaki irta hogy bizalom nélkül tényleg nem semmit az egész ha az a bizalom megingott utána nem hiszem hogy más is képes lenne szó nélkül türni ezt! Senki nem tudhatja hogy kinek milyen kapcsolata van !Most irok egy példát volt olyan hogy a nyugatiban voltunk sétáltunk (pesten vannak olyan nők,hogy jó nagy K. )és ott voltam fogtuk egymás kezét és a csaj megállt hogy nem menne el-e vele azthittem leesik az állam ..mire a párom aztmondat neki igy halkan hogy mindjárt megbeszéljük és röhögött aztán utána mondta hogy csak viccelt...:S Hát nem tudom de ezt csak azért irtam le hogy nehogy én legyek a hülye ha ő hoz kellemetlen helyzetbe! Sajnos nem tudtam uralkodni magamon -ez van :S
2009. jún. 1. 17:47
 40/41 anonim ***** válasza:
72%
Pszichológussal tudod kezeltetni a féltékenységedet. Lehet vele mit kezdeni....
2009. jún. 2. 09:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!