Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátomnál találtam egy nevet és egy telefonszámot? (lent) ---->
Édes istenem. Hány éves vagy? 15?
Ez körülbelül ez a szinvonal.
Szereted te a párod? Ha szereted, akkor miért nem bízol benne, miért alázod meg azzal, hogy ellenőrzöd? Hogy nem hiszel neki?
Szerinted jó egy olyan lánnyal együttélni aki egész nap csak morog, nyomoz?
Nagyon infantilis a viselkedésed.
észrevettük, hogy féltékeny vagy.... ezért nyomoztál..
próbálj meg egy kicsit visszavenni ebből, mert nagyon nyomasztó tud lenni egy kapcsolatban, ha valaki ennyire féltékeny. gondolj csak bele fordított esetben neked milyen lenne
Az a baj, hogy te egyetlen fajta válaszra vártál, hogy a barátod, vagy a lány hunyó. De az miért lenne jó? Mindneki azt írta le, amit gondol. Nem lehet, hoyg kívülről kicsit másnak látszik az ügy? Én is jártam már így.
Amúgy meg neked pont ez a jó. Mert ha benned a változtatnivaló, akkor nem kell a barátodat gyötörni. És rossz, hogy féltékeny vagy, az meg még rosszabb, hogy nem akarsz változtani. Nagyon csúnya dolgok várnak még rád így. Meg a társaidra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!