Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a barátomnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátomnál találtam egy nevet és egy telefonszámot? (lent) ---->

Figyelt kérdés
Azzal az indokkal irta fel hogy iwiw-en akarja bejelölni :| Igaz ő nem ért hozzá,és munkatársak is! A lánynak van barátja ! A lánnyla beszéltem nem tud semmiről :| Elég érdekes
2009. jún. 1. 13:31
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
79%

Édes istenem. Hány éves vagy? 15?

Ez körülbelül ez a szinvonal.

Szereted te a párod? Ha szereted, akkor miért nem bízol benne, miért alázod meg azzal, hogy ellenőrzöd? Hogy nem hiszel neki?

Szerinted jó egy olyan lánnyal együttélni aki egész nap csak morog, nyomoz?

Nagyon infantilis a viselkedésed.

2009. jún. 1. 14:42
 22/41 anonim ***** válasza:
79%
itt egyedül te vagy a bunkó:S
2009. jún. 1. 14:43
 23/41 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok:) A PÁROM IMÁDOM MEGHALNÉK HA ELHAGYNA NAGYON FÉLTÉKENY VAGYOK ÉS TUDOD MIT TESZEK RÁ HOGY MILYEN VAGYOK :) Amugy honann vetted hogy egész nap nyomozok utána? Hát nagyon nem !
2009. jún. 1. 14:45
 24/41 A kérdező kommentje:
Utolsó-----> vicces vagy :D De ha én bunkó vagyok akkor már velem együtt te is !:)
2009. jún. 1. 14:46
 25/41 anonim ***** válasza:
72%

észrevettük, hogy féltékeny vagy.... ezért nyomoztál..

próbálj meg egy kicsit visszavenni ebből, mert nagyon nyomasztó tud lenni egy kapcsolatban, ha valaki ennyire féltékeny. gondolj csak bele fordított esetben neked milyen lenne

2009. jún. 1. 14:48
 26/41 anonim ***** válasza:
72%
hát persze,én nagyon az vagyok........... nézzél már magadba,könyörgöm. úristen.
2009. jún. 1. 14:49
 27/41 A kérdező kommentje:
Akkor be bizonyítanám neki bármi áron tudod ha szeretem ....
2009. jún. 1. 14:50
 28/41 A kérdező kommentje:
magamba néztem ...igen ?:)
2009. jún. 1. 14:51
 29/41 anonim ***** válasza:
79%

Az a baj, hogy te egyetlen fajta válaszra vártál, hogy a barátod, vagy a lány hunyó. De az miért lenne jó? Mindneki azt írta le, amit gondol. Nem lehet, hoyg kívülről kicsit másnak látszik az ügy? Én is jártam már így.

Amúgy meg neked pont ez a jó. Mert ha benned a változtatnivaló, akkor nem kell a barátodat gyötörni. És rossz, hogy féltékeny vagy, az meg még rosszabb, hogy nem akarsz változtani. Nagyon csúnya dolgok várnak még rád így. Meg a társaidra is.

2009. jún. 1. 14:51
 30/41 anonim ***** válasza:
72%
Ha tudod, hogy nagyon féltékeny vagy, akkor miért másban keresed a hibát?
2009. jún. 1. 14:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!