Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátomnál találtam egy nevet és egy telefonszámot? (lent) ---->
Atyaég..
Szerintem a barátodnak sokkal jobb lenne, ha nem lenne veled. Azon se csodálkoznék, ha tényleg megcsalni.
Hogy a fenébe lehetsz ilyen hisztis?
Nem gondolkodtál még rajta, hogy elriasztod?
Figyelj. Az emberek nagy része nem csinált volna semmit.
Számtalan számomra ismeretlen ember telefonszámát, nevét találhatnám meg a párom zsebeiben, telefonjában, számítógépén. Ha keresném. De nem érdekel. Tudom, hogy szeret, ennyi elég. Megbízom benne. Attól, hogy az én párom attól még ember, emberi kapcsolatokkal. Beszél, telefonál, találkozik másokkal, nőkkel és férfiakkal is. Nem kell és nem is akarok minden beszélgetéséről tudni. Van egy csomó nő, akit nem ismerek, és nem is akarok. Munkakapcsolatok, régi iskolatársak, barátok rokonai.
Ha találsz egy nevet, nem hiszed el a magyarázatot, utánajársz, képes vagy írni a lánynak, akkor beteg vagy. Nincs önbizalmad, nem bízol a párodban, pillanatok alatt el fogod marni magad mellől.
Ez a véleményem.
én 14.29
Tudod, lehet, hogy hülyék vagyunk, de van egy nagy különbség, én több mint 20 éve együtt vagyok a párommal és jobban szeretjük egymást mint az elején és boldogok vagyunk.
Neked pedig ezzel a hozzáállással 1 hét múlva nem lesz barátod és utána se hosszú időre, ha mégis az nagyon keserű kapcsolat lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!