Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ez ne essen rosszul?
16 éves vagyok, a barátom 15 éves. 3 hónapja vagyunk együtt. Nagyon szeret, mindent megtesz értem. Egy iskolába járunk, így minden szünetben együtt vagyunk, viszont iskola után nem szoktunk találkozni, és hétvégenként is csak ritkán(ilyenkor mindig hozzá megyünk, hozzám nem lenne célszerű). Iskolában már van, hogy alig bírok magammal. Semmit se szeretnék elsietni, de már néha szinte úgy érzem, hogy leteperném(iskoláan ugye még a csók sem "illik", mások előtt nem akarunk egymás szájába mászni).
Namost: egész nap rá gondolok, és gyűlik fel bennem a "szeretet". Általában péntek, szombat és vasárnap délutánig gépezni szokott. Ilyenkor van, hogy fél óránként ír vissza chaten, vagy 10 percenként. Én csak miatta jövök fel, mert szükségem van a beszégletésekre, de ilyenkor nem nagyon szoktunk. Elhatároztam, hogy nem jövök fel, de nem bírom ki, nagyon szükségem van rá. Már koncentrálni se tudok másra, csak Ő jár a fejemben(igen, ez a szerelem, aminek örülök).De mit csináljak, hogy kibírjam, és ez a gépezés se essen rosszul? CSak hétvégente tud, így nem fogom korlátoni, Ő szabadideje, Ő dönti el, mit csinál, nem fogom megszabni neki.
csinálj matek házit
fontos tárgy, akármilyen irányban szeretnél továbbtanulni
Azt holnap tanulok;)
De légyszi valaki:D
Köszönöm, hogy írtál:)
És veled pontosan mi volt, mit csináltál?
Én elszeretném fogadni, mert nem fogom korlátozni semmiben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!