Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg neki ugy, h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki ugy, h ne essen neki rosszul?

Figyelt kérdés
Barátom most azt akarja h én az ő, ő az én kezdöbetümet tetováltassuk magunkra.. pedig most lesz mégcsak 2 hete h vele vagyok, de szeretjük egymást de akkoris nem biztos h ez örökre szól.. a tetoválás meg igen.. mikor mondtam neki h nem szeretném egyszerre azzal jött, h mert biztos nem fogom egy idő után szeretni.. hát még ki tudja, meg fiatalok is vagyunk.
2009. júl. 3. 11:57
 1/8 anonim ***** válasza:

dobjad, ez egy birka vagy csak nagyon szeret.

Egyébként a tetkót is el lehet tüntetni, de az se olcsó mulatság.

2009. júl. 3. 12:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha még nincs tetoválásod, akkor mondhatod azt, hogy egyáltalán nem szeretnél tetoválást, vagy ha már van, akkor azt, hogy már nem szeretnél több tetoválást. Jogod van eldönteni mit szeretnél a testeddel, hiszen ez nem egy smink, amit lemosunk, ha már nem tetszik.
2009. júl. 3. 12:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Vagy csak olyan monogarammú pasit válasz:D

Nah jó neem. MOnd meg neki h nem szereted a tetkót és kész,ha megsétődik ő baja.

2009. júl. 3. 12:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy nem szeretnéd, biztos meg fogja érteni. Ha meg ilyesmin megsértődik, szerintem meg sem érdemli, hogy járj vele.
2009. júl. 3. 12:28
 5/8 anonim ***** válasza:
KÉT HÉT után?? :D 14 hónapja vagyok a barátommal, de csak akkor engedném, hogy tűvel közelítsenek felém, ha az élete múlna rajta... akkor felőlem levakolhatnak teljesen, de mi ez, hogy két hét után tetkót akar? Ez egy pszichopata, nem viccből mondom, már most magadhoz akar láncolni. Hagyd el még most, később sokkal rosszabb lesz...
2009. júl. 3. 12:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Illetve magához :D
2009. júl. 3. 12:39
 7/8 anonim ***** válasza:
én 2 év után se mennék bele, és a páromnak sem engedném, legalábbis finoman megpróbálnám lebeszélni róla.
2009. júl. 3. 12:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy azért nem akarsz tetkót, mert az 60 évesen is ott fog maradni az aszott kis testeden és hogy az mien undorító már (amugy télleg az:P)
2009. júl. 3. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!