Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtudjuk mit csináljunk valaki tud segiteni?

Figyelt kérdés
Hellotok Az lenne kérdésem h bnőmel szerelmesek vagyunk egymásba de valahogy mindig szakitás lett a vége találkozások végedt mert nem nagyon engedik és most nemtudjuk hogy mit csináljunk hogy megpróbáljuk megint és javitani a dolgokon vagy felejtsük el egymást. Én 17 éves vagyok ő 15 éves.
2012. febr. 4. 19:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam ide hogy helyesírásomban akadjatok el hanem azért ha tudtok valami tanácsot adni kérdésemmel kapcsolatban akkor az jó lenne mert eddig mindenki csak azt figyelte hogy hibásan írok.
2012. febr. 4. 20:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Talán nem véletlenül...
2012. febr. 4. 20:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Jó de el lehet nézni meg nem mindig figyelek oda hogy mit és hogyan írok de elnézést ha titeket ez zavar
2012. febr. 4. 20:44
 14/15 anonim ***** válasza:

hagyd már békén...

A barátnőid szüleinek igaza van, várnotok kell, amíg megbíznak benned és amíg idősebb nem lesz, azért sok mindent lehet csinálni akkor is, ha időre viszed vissza.

2012. febr. 5. 01:53
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi és szerintem sincs más lehetőség csak megvárni amíg megbíznak bennem
2012. febr. 5. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!